Iris (16 jaar) in

Het klikt niet meer

Hoii, mijn ouders zijn een jaar geleden gescheiden. Ik woon sins dien bij mijn vader zn vriendin zonder dat ik erin mee stemde… Het klikt sins een paar maand niet met haar alleen maar geruzie. Ik heb contact met jeugdzorg genomen maar tis inmiddels al 3 weken verder… ik zit van narigheid de hele dag na school boven en voel me er echt niet goed bij. Weet iemand nog tips om toch gewoon verder te kunnen leven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Beau
Beau
9 jaren geleden

Hoi Iris, Dankjewel voor je berichtje hier. De situatie die jij beschrijft is absoluut niet leuk. Veel stressvolle dingen, terwijl er ook veel leukere dingen in het leven zijn. Net als Bob denk ik dat het uiten van hoe jij je voelt in ieder geval een goede manier is om het beetje bij beetje te verwerken/ermee om te gaan. Hoewel Jeugdzorg even op zich kan wachten, zou je er in de tussentijd voor kunnen kiezen om een afspraak te maken bij je huisarts. Hij/zij kan mogelijk ook contact opnemen met Jeugdzorg om de situatie te versnellen en/of je tips te… Lees verder »

Bob
Bob
9 jaren geleden

Hallo Iris, Wat een vervelende situatie waarin jij je bevindt. Ik kan me niet voorstellen hoe het moet voelen om daar te wonen en dat er alleen maar ruzies zijn. Ik kan wel begrijpen dat dat niet leuk is. Betreffend Bureau Jeugdzorg, het kan soms een tijdje duren voordat ze reageren helaas. Het beste wat je kunt doen is of nog even wachten of ze terugbellen en vragen om de status van je melding. Over je situatie praten met vrienden of (anoniem) online is vaak de bese methode om een beter gevoel te krijgen. Doordat je je verhaal kan delen… Lees verder »