Kindersurpise (10) in

Het gevoel dat ze me haten

Kunnen jullie mij helpen?
Ik vind mijn moeder veel liever dan mijn vader en wil eigenlijk alleen bij haar zijn. Ik ben ook al een tijdje niet naar mijn vader en zijn vriendin (die ik niet aardig vind) geweest maar, mijn broertje wel en ze doen allemaal leuke dingen. Wanneer ik zeg tegen mijn vader dat ik het weer een keer wil proberen vraagt hij waarom? en dan kan ik geen duidelijk antwoord geven. Mijn vader denkt dat ik weer naar hun toe wil omdat hun leuke dingen doen. En nog rotter is dat toen ik nog 1 keer in de 2 weken naar hun toe ging we bijna nooit leuke dingen deden.Soms heb ik ook het gevoel dat ze mijn broertje voortrekken hier is een voorbeeld: als mijn broertje mij slaat komt hij 9/10 keer niet in de problemen maar als ik hem sla kom ik altijd in de problemen en mag ik 1 dag niet op mijn telefoon. Ook had ik een keer een kans dat ik alvast lessen op een 2 talige middelbare school kon proberen en ik was er helemaal blij om. Maar dan komt mijn vader weer en verpest de boel. Ik heb niet veel vrienden in de klas en zit op een kinderhulporganisatie (***) en hij zei dat ik meer moest focussen op *** en bij mijn klasgenoten moest blijven (99% haat me) omdat het tijdens schooltijd is.Het is tijdens lezen en reken! Ik weet dat je kan samenwerken met rekenen maar soms mag dat niet en je mag niet kletsen dan.Dus heb ik soms het gevoel dat mijn vader en stiefmoeder mij haten en mijn broertje voortrekken.Wat moet ik doen,Heeft er iemand advies?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aimée
11 maanden geleden

Hi Ik ben Aimée En ik zit bijna in dezelfde situatie als jij ik ben ook liever bij mijn moeder en dat komt doordat mijn moeder veel behulpzamer is voor mij en mijn zusje veel meer voor mij en mijn zusje doet en dat gevoel hebben wij niet bij onze vader want onze vader is veel strenger voor ons en soms hebben wij het gevoel alsof ik en mijn zusje gewoon een saté stokjes zijn dat weggegooid kan worden en daarna bij het vuil gezet wordt. Mijn vader scheld ook meteen als hij bijvoorbeeld zijn teen stoot en mijn moeder… Lees verder »

Roos
11 maanden geleden

Hi , wat naar voor jou ik ben ook liever bij mijn moeder alleen probeer ik het soms aan te geven als ik het bijvoorbeeld even anders wil . Wat je kan doen is met je moeder en je vader en jou en jou broertje eventjes ( zonder je stiefmoeder) een gesprekje houden aan tafel dat hebben ik en mijn vader en moeder en mijn zus ook gedaan en het hielp wel heel erg .

Groetjes Roos