Jolein (12) in

Het gevoel dat mijn vader me niet meer wilt…

Hoi!
ik heb het gevoel dat mijn vader me niet meer wilt hij schreeuwt vaak tegen mij dat ik maar bij mijn moeder moet gaan wonen.. dat is echt helemaal geen fijn gevoel.. heeft iemand tips hoe ik hier mee moet omgaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romee
13 dagen geleden

Lieve Jolein, Wat goed van je dat je jouw vraag op het Forum hebt gesteld. Daar is veel lef voor nodig! Net als jij was mijn vader na de scheiding erg onaardig tegen mij en schreeuwde hij vaak nare dingen. Dit zorgde ervoor dat ik niet meer graag naar mijn vader ging en ik heb hem dan ook een tijdje niet gezien. Ik begrijp dus heel goed dat jij bij je moeder bent gaan wonen en je erg rot voelt over hoe jouw vader zich gedraagt. Wat mij erg heeft geholpen is om met mijn vader in gesprek te gaan.… Lees verder »

E
E
17 dagen geleden

Lieve Jolijn, Dankjewel voor het delen van jouw verhaal. Je schrijft dat je het gevoel hebt dat je vader je niet meer wilt omdat hij vaak tegen jou schreeuwt dat je bij je moeder moet gaan wonen. Ik kan me goed voorstellen dat geen fijn gevoel is. Ik herken mij een beetje in wat jij schrijft. Na de scheiding was mijn moeder sneller boos dan voorheen. Ze begon dan ook vaak tegen mij te schreeuwen en zei tegen mij dat ik bij mijn vader moest gaan wonen. Hierdoor voelde ik mij heel alleen.. Achteraf vertelde mijn moeder dat ze haar… Lees verder »

Evi
Evi
18 dagen geleden

Hoi Jolein, Wat goed dat jij jouw vraag stelt op het forum! Heel knap van je! En wat vervelend dat jouw vader dit soort dingen tegen jou zegt, dat lijkt me inderdaad helemaal niet fijn. Mijn vader zei ook vaak dit soort vervelende dingen tegen mij, dus ik snap heel goed dat dit heel lastig is voor jou. Voel je je ook onveilig als hij tegen jou schreeuwt? Wat mij heel erg heeft geholpen is om te bedenken dat het niet aan jou ligt als jouw vader dit soort dingen zegt, het is dus niet jouw schuld. Misschien kan je… Lees verder »