Carmen (14 jaar) in

Het gaat slecht met me

Heyy…

mijn ouders zijn nu bijna 5 jaar uit elkaar dat is al best een tijdje geleden, maar ik herinner me het nog zo goed nu 5 jaar later gaat het nog steeds slecht met me mijn moeder was vreemd gegaan waardoor mijn ouders gingen scheiden de nieuwe vriend van mijn moeder leerde ik meteen kennen en moest met hem gaan samenwonen, waar ik het heel moeilijk mee had we gingen in een stad wonen en dat was ik echt niet gewend , ik had een super slechte band met haar vriend, want hij was een oplichter , toen ben ik gesprekken aangegaan bij een hele lieve psycholoog en zij heeft me heel veel geholpen en uiteindelijk is mijn moeder haar vriend weg gegaan bij ons ongeveer 1 jaar geleden nu , maar ik voel me nog steeds zo verdrietig en moe ik vind het niet meer fijn om bij mama te wonen en ook niet bij papa , heeft iemand tips ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
25 dagen geleden

Hee lieve Carmen,  Ik ben blij dat je het forum hebt gevonden en je je verhaal hier deelt, maar wat rot dat het slecht met je gaat. Ik vind het echt erg dat je je zo voelt. Maar ik herken wel wat dingen in je verhaal en ik kan me goed voorstellen dat je het er nog moeilijk mee hebt, het blijft gewoon moeilijk.  Misschien dat het helpt als je ook mijn verhaal weet en hoe ik met sommige dingen om ging. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik ongeveer 2 was. Mijn vader ging vreemd en daarna zijn mijn ouders… Lees verder »

ponylover
25 dagen geleden

mijn ouders zijn al mijn hele leven uit elkaar, ik woon nu ook met mijn moeders vriendje ik weet hoe je je voelt, ik voel me exact hetzelfde zeg tegen ze dat je het niet leuk vind bij ze allebei,ze zullen alles veranderen, geloof mij maar, ik heb ervaring

Kevin
26 dagen geleden

Lieve Carmen, Welkom bij Villa Pinedo! Wat fijn en dapper dat jij jouw verhaal met ons wilt delen. Vervelend zeg, dat het zo gegaan is 🙁 Begrijpelijk dat je je nu niet zo lekker in je vel voelt. Hopelijk kan ik je een beetje op weg helpen. Toen mijn ouders gingen scheiden, was dat op het begin ook heel raar. Jaren later dacht ik er nog vaak aan en dat maakte me dan ook nog wel eens verdrietig. Ik moest ook naar een psycholoog, maar snapte niet goed waarom. Fijn dat jij er wel iets aan hebt gehad? Kun je… Lees verder »