Anoniempie (12 jaar) in

Helemaal geen contact

Beste villapinedo ik heb jullie hulp nodig. Mijn ouders zijn vanaf mijn zesde gescheiden ennalles ging gewoon goed. Totdat mijn vader een vriendin kreeg. Dat was het begin van de zomervakantie. Toen ging alles nog goed want we gingen allemaal leuke dingen doen. Maar na de zomer vakantie vond ik die vriendin helemaal niet aardig meer. En er waren ook steeds meer problemen. Daardoor ging ik steeds minder naar mijn vader. Die vriendin veranderde mijn vader ook helemaal. Ookal gaf hij dat niet toe. Uiteindelijk ging het helemaal mis. Op mijn vaders verjaardagsfeest kreeg ik een beetje ruzie met zijn vriendin. De volgende ochtend belde ik huilend mijn moeder op. Die kwam mij en mijn zusje gelijk ophalen. Toen ben ik er 2 maanden niet geweest. Eingelijk was het probleem nog helemaal niet opgelost daarna. Op een ander feestje ging het zo erg mis dat de politie moest komen. Nu ben ik helemaal niet meer bij hem. Alleen moet ik nog contact met hem zoeken als ik niets meer van hem wil weten? Of moet hij dat dan maar doen? Maar door hem is de band met mijn hele familie gelijk verbroken. Ik heb helemaal met niemand meer contact.
WAT MOET IK DOEN
Liefs annomiempie

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
8 jaren geleden

Dag Anoniempie, Bedankt voor je berichtje. Zulke berichten zie ik helaas vaker. Dat een ouder veranderd wanneer hij/zij een nieuwe vriend(in) krijgt. Het is vaak dat ze veranderen op een negatieve manier 🙁 Waardoor begon je die vriendin niet meer aardig te vinden? Veroorzaakte die vriendin de problemen of kwamen ze door zowel je vader als die vriendin? Het is goed van je dat je minder naar je vader ging toen er problemen kwamen, voordat jij ook in de problemen daardoor zou komen. Zoals ik al eerder heb gezegd veranderd een ouder met een nieuwe vriend(in) vaak. Hun beseffen het… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste anoniempie (leuk bedacht, anders dan het gewone anoniempje, haha!), Ik vind het vervelend voor je om te lezen dat het contact met je vader is verbroken. Dat is natuurlijk altijd naar. Ik ken ook leeftijdsgenoten die problemen en ruzies hebben gekregen nadat hun vader of moeder een nieuwe liefde vond. Soms krijg je er hele aardige stiefbroertjes of zusjes bij, maar soms gaat het juist helemaal niet zo goed als je had gehoopt. Wat ik als eerst wil zeggen: het is niet normaal dat er een keer politie bij moest komen. Als jij je onveilig voelt bij hun, moet… Lees verder »