Romée (11) in

Heimwee

Hoi mensen ik heb last van heimwee heel vervelendt hebben jullie meschien ideeën wat ik kan doen als ik heimwee heb

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
V.
V.
21 dagen geleden

Hoi Romée, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag durft te stellen! Ik herken jouw situatie heel erg! Vroeger als kind had ik al heel erg veel last van heimwee en durfde ik vaak niet eens mee op kamp. Toen mijn ouders gingen scheiden toen ik een jaar of 14 was werd het in het begin nog een stukje erger, maar daarna werd het eigenlijk steeds minder. Nog steeds vind ik zomaar ergens slapen waar ik de plek niet ken of de mensen niet goed ken best wel moeilijk. Hoe is dat bij jou? Wanneer… Lees verder »

Lotte
21 dagen geleden

Hee Romée! Wat goed dat je je vraag hier stelt, hopelijk helpt het bedenken wat voor jou fijn is. Heimwee had ik ook veel last van. Vooral als ik bij mijn vader was, miste ik mijn moeder heel erg. Ik had dan altijd mijn knuffel mee om mee te slapen. Die deed me dan denken aan thuis. Misschien vind jij dat ook wel fijn. Uiteindelijk hielp het mij vooral toen ik mijn moeder vertelde hoe ik mij voelde en dat ik haar soms miste. Vanaf toen kon ik samen met mijn moeder een plannetje maken om het missen wat minder… Lees verder »

Iris
22 dagen geleden

Hoi Romée! Wat goed en dapper dat je je vraagt hier stelt! Ik heb zelf ook erg last gehad van heimwee, wat een verveld en naar gevoel he! Wat voor mij soms kon helpen was om iets vast mee te nemen naar waar je gaat slapen bijvoorbeeld. Dit kan een knuffel, boekje of fijne warme kruik zijn. Misschien kan dit je helpen om sowieso iets vasts te hebben wat je altijd fijn bij je hebt. Heb je contact met je ene ouder als je bij de ander bent? Misschien zou je ze kunnen bellen als je dat fijn vindt. Hopelijk… Lees verder »