Jamielynn (8 jaar) in

Heimwee

ik heb 2 gezinnen dat vind ik eigenlijk een beetje jammer want de enne keer ga ik naar papa en dan naar mama dat is soms lastig want als ik bij mama ben dan mis ik papa en als ik dan bij papa ben dan mis ik mama hebben jullie nog tips om van de heimwee af te komen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Vaya HeidekampStella Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vaya Heidekamp

Hee Jamielynn! Ik vind het vervelend om te horen dat je last hebt van heimwee. Het is ook heel wat als je mama en papa niet meer bij elkaar zijn en je de één heel erg moet missen als je bij de ander bent! Ik kan me het wel voorstellen. Mij heeft het heel erg geholpen om het te vertellen tegen de ouder bij wie is op dat moment was. Als ik het vertelde wist ik dat ik er niet in mijn eentje voor stond. Zo kon mijn papa of mama mij helpen en er voor mij zijn. Ik hoop… Lees verder »

Stella

Hee lieve Jamielynn, wat stom dat je zoveel heimwee hebt! Ik weet dat ook nog wel van toen mijn papa en mama net gescheiden waren.. voor mij was het toen heel fijn dat ik een ‘knuffelkussen’ van mama bij papa had, en andersom. Dus bij mama had ik in bed een lekker zacht kussen met zebraprint met het luchtje van mijn papa. En bij papa een mooi kussen met panterprint met het parfum van mama erop! Je kan natuurlijk ook voor iets anders dan een kussen kiezen, ene knuffel, of speelgoed dat je doet denken aan de andere ouder. Ik… Lees verder »