cassandra (10) in

Heel vaak verhuisd

Het is heel lastig, want mijn ouders zijn al sinds ik drie jaar ben gescheiden en ik ben al heel vaak verhuisd en dus ook al heel veel vrienden kwijt. Natuurlijk spreek ik ze heel soms nog maar dat is het. Normaal ging ik elke dag naar mijn bestie en nu maar ongeveer twee keer per jaar naar mijn vriendin. En nu woon ik ook heel verweg van mijn vader. En ik heb het idee dat mij moeder al heel lang tegen mij liegt, maar ze doet alsof en ze heeft ook mijn hond weg gedaan. ik had hem nog niet heel lang maar ik was er aan gehecht. En ik hou heel veel van dieren. En als ik verdrietig was dan ging ik met hem spelen en werd ik meteen blij en ik mis mijn vriendin ook heel erg. Ik probeer er over te praten, leuken dingen te doen zoals zingen of tekenen maar het helpt niet. Hopenlijk hebben jullie tips.

groetjes van Cassandra

Ps: ik ben nieuw hier

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
1 maand geleden

Lieve Cassandra, Ten eerste wil ik even zeggen dat ik het knap vind dat je deze mooie vraag met ons durft te delen! Dankjewel hiervoor. En wat fijn dat je je weg naar het forum hebt kunnen vinden. In je berichtje vertel je dat je super vaak bent verhuisd en daardoor veel vrienden kwijt bent geraakt. Hier herken ik mezelf heel goed in, want ik heb zelf op 3 verschillende basisscholen gezeten, waardoor ik ook elke keer nieuwe vrienden moest maken en de andere weer moest missen. Maar aan de andere kant heb ik wel veel vrienden waar ik allemaal… Lees verder »

Robbert
1 maand geleden

Dag Cassandra, Je bent nieuw hier, dus ten eerste welkom op het Villapinedo forum. Je hebt een aantal dingen besproken in je stukje en ik ga daar mijn best op doen om een aantal tips te geven. Verhuizen is inderdaad lastig en de kans is ook groot dat je daardoor vrienden minder gaat zien. Ik ben zelf ook veel verhuisd door de scheiding en er zijn ook vrienden van mij die door hun ouders scheiding verder weg zijn gaan wonen. Ik had nog wel contact met ze via de telefoon en dat was het voor mij ook wel. Afspreken ging… Lees verder »