Larissa (12 jaar) in

Heeft iemand tips?

Mijn ouders zijn bijna 4 jaar gescheiden.Bij mijn moeder hebben we erge geld problemen en het gaat steeds beter…Bij me vader schold me vader me uit voor k*t kind en zei dat ik niet meer hoef te komen…Ik wil nu echt dood…Heeft iemand voor me tips😭😭😭

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kayleecharlotteMandy Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
kaylee

lieve larissa, wat fijn dat je jouw verhaal met ons kan delen. ik schrik een beetje van je berichtje, wat ontzettend vervelend dat dit zo is gebeurt. gelukkig gaat het bij je moeder steeds beter, dit zal denk ik voor minder stress zorgen en een betere sfeer in huis geven. ik heb het zelf ook meegemaakt dat mijn ouders, vader en moeder, weinig geld hadden, op jouw leeftijd was mijn vader werkeloos en was het ook echt bikkelen tot hij een nieuwe baan had. soms is het niet anders, en dat is niet iets om je voor te schamen, ik… Lees verder »

charlotte
charlotte

Lieve Larissa, Wat heftig dat jij je zo voelt, maar wat knap dat je het hier durft te delen. Zelf heb ik ook een hele poos die gevoelens gehad. Ik heb mijzlf heel lang de schuld gegeven van de scheiding van mijn ouders. hoewel het natuurlijk nooit de schuld van het kind is als ouders niet meer van elkaar houden. Ik bn heel lang heel erg boos op mijzelf geweest en was er van overtuigt dat als ik dingen anders had gedaan of er niet was geweest dat mijn ouders dan nog bij elkaar waren. Maar wat mij heel erg… Lees verder »

Mandy
Mandy

Lieve Larissa, Wat dapper dat je je gevoelens durft te uitten! Je schrijft dat jouw moeder geldproblemen heeft, wat lijkt mij dat ontzettend lastig! Ik weet nog dat ik vlak na de scheiding van mijn ouders geen mooie kleren had. Op de basisschool én middelbare school ging ik wel eens in een trainingsbroek of slordige kleding naar school. De eerste twee jaren op de middelbare school en een beetje in de derde, werd ik daarom gepest. Vanuit huis kreeg ik ook geen tips mee om jezelf goed aan te kleden. Ik was wel verzorgd, maar qua kleding liep ik er… Lees verder »