Kayl (22 jaar) in

Gister

Hallo,
Vanaf gister heb ik te horen gekregen dat mijn ouders uit elkaar gaan. Mijn moeder heeft een ander. Ik vind het ontzettend moeilijk om hiermee om te gaan en kan mijn moeder veel verwijten. Ik ben zo boos, bang en verward dat ik gewoon niet weet hoe en wat. Hoe kan ik het accepteren dat het voor altijd over en uit is, dat mijn moeder op vrij korte tijd een ander heeft en dat mijn vader alleen achterblijft. Ik voel me verraden en in de rug gestoken. Kan me iemand een beetje vertellen hoe en wat ik dit beter kan accepteren en hier een manier mee kan vinden om het een plekje te geven?

Ik ben echt onwijs verdrietig.

Dank jullie wel alvast!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sil
Sil
9 jaren geleden

Hoi kayl, Wat vervelend zeg ! Vorig jaar heb ik het zelfde mee gemaakt als jij, ook mijn moeder had een ander enz.. Ik kan dus wel begrijpen hoe je je voeld. Het is natuurlijk vreselijk als je ouders gaan scheiden, wat ik zou doen is: praat er over met vriendinnen / vrienden Mijn vriendinnen vragen er nooit naar en dat vind ik echt niet fijn. Dus laat aan ze weten dat je het fijn vind om er soms over te praten. Of pak het anders aan, en ga lekker leuke dingen doen met je vrienden. In deze zware periode… Lees verder »

Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste Kayl, Wat vervelend voor jou dat jouw ouders gaan scheiden. Mijn ouders gingen ook uit elkaar omdat mijn vader een ander had gevonden. In het begin vond ik dat ook heel erg. Het heeft even geduurd voordat dit een goed plekje had gevonden. Het is heel logisch hoe jij je nu voelt, iedereen zal zich zo voelen in het begin, wanneer ze het net hebben gehoord. Ik denk dat het goed kan zijn om met jouw moeder te praten over de situatie. Vertel haar wat jou op dit moment niet helemaal lekker zit. Mocht je dit moeilijk vinden dan… Lees verder »

Yannick
Yannick
9 jaren geleden

Lieve Kayl, Wat ontzettend verdrietig voor je, en natuurlijk voor je vader. De manier waarop jij het beschrijft, doet me enorm denken aan de situatie waarin ik zat. Jaren geleden. Mijn vader vertelde ons plotseling dat hij een ander had en niet trouw was geweest aan m’n moeder. Mijn broertje begon te huilen, ik niet. Ik voelde vooral immense woede en wilde mijn vader niet eens meer aankijken. Jij beschrijft het echt goed: ‘in de rug gestoken’. Zo voelt het inderdaad. Iemand die je altijd vertrouwd hebt, laat zich ineens van een andere kant zien. En als dat je moeder… Lees verder »

evi
evi
9 jaren geleden

Hoi Kayl, Het is heel begrijpelijk dat je het moeilijk vind om met de scheiding van je ouders om te gaan. Je hebt het gister pas te horen gekregen dus het is ook allemaal heel vers. Ik heb in een soort gelijke situatie gezeten dus ik snap je boosheid, verwarring en angst wel. Mijn moeder werd verliefd op een ander. Ik weet nog heel goed hoe boos ik was op haar. Ik verweet haar alles, de hele scheiding en alle problemen, het was allemaal haar schuld. Achteraf gezien zie ik dat dit allemaal niet haar schuld was. Beide partijen hebben… Lees verder »