Sara (11) in

Geweld tijdens het wisselen

Hai ik heb ouders die bezig zijn met een scheiding papa woont al ergens anders in de buurt van onze restaurants maar als een van de twee de kinderen op gaat halen of wisselen dan word er geslagen en met dingen gegooid en gescholden daar heb ik zelf heel veel moeite mee en hier moet ik als maar aan denken ♾️ en kan ook niet slapen kan ik hier iets aan veranderen Groetjes Sara!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Colin
13 dagen geleden

Arme Sara ik weet hoe het voelt ik heb het 6 jaar geleden meegemaakt

Anoniem
13 dagen geleden

Hey Sara, Wat vervelend dat je ouders uit elkaar gaan en dat jij daar zo veel nare situaties van ervaart! Ik hoop dat je weet dat je hier altijd terecht kan! En het is belangrijk dat je weet dat het uit elkaar gaan van jouw ouders en de onenigheid die zij daardoor hebben, dat jij dat niet hoeft op te lossen. Dat is iets wat van jouw ouders is, het is niet jouw probleem. Maaaaar (en daar heb ik zelf ook veel ervaring mee), dat maakt het absoluut niet makkelijker of leuker. Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik… Lees verder »

Romy
14 dagen geleden

Lieve Sara, Bedankt voor jouw vraag op het Forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je ouders net zijn gescheiden en dat er verschillende nare dingen gebeuren als jullie wisselen. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. 🙁 Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze vrijwilligers gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie. Ik ga er vanuit dat je snel reacties krijgt van onze lieve… Lees verder »