Spijk (11) in

Gevoelens verminderen

Ik weet niet hoe ik met mijn gevoelens moet omgaan ik voel me thuis iets anders en aleen . Kan iemand hier mij mee helpen

-ik heb het vervelend in de klas
-ik ben vaak emotioneel
-ik heb veel moeite thuis
-ik heb een strenge ouder die me uitschelden
-geslacht waar ik op val

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mirthe
1 jaar geleden

Hey lieve Spijk! Wat dapper van je dat jij jouw vraag hier op het forum stelt! 1. ik heb het vervelend in de klas: ik zou het tegen de meester zeggen of tegen je juf, zei kunnen je verder helpen. 2. ik ben vaak emotioneel: als je emotioneel bent, is dat soms goed! dan betekent ook dat je je emotionele emoties kan uiten! soms lucht het ook op om een dik potje te huilen! 3. ik heb veel moeite thuis: dit kan bij de meeste kinderen met gescheiden ouders voorkomen, ik zou iemand in vertrouwen nemen en erover praten, soms… Lees verder »

Gwyneth
1 jaar geleden

Hi Spijk, ik vind het enorm dapper dat je je vraag op het forum stelt. Wat goed dat je hulp zoekt! Het is super vervelend dat je tegen deze dingen aanloopt. Ook ik heb niet altijd even lekker in mijn vel gezeten. Ik had toen het idee dat niemand mij begreep, maar toen ik het uitsprak naar mijn ouders leek het wel alsof er een hele last van mijn schouders viel. Weet je misschien zelf wat jou zou kunnen helpen? Zou je het fijn vinden om dit te bespreken met iemand, of helpt het jou misschien om alles op te… Lees verder »

Nikki
1 jaar geleden

Hey Spijk,  wat knap dat je zo goed kan benoemen wat je voelt! Het zijn best veel dingen waar je tegenaan loopt. Dat lijkt me moeilijk voor je. Weet dat je niet alleen bent in deze gevoelens. ❤️ Ik herken veel van de dingen waar je moeite mee hebt. Zoals het emotioneel zijn, moeite hebben thuis en een strenge ouder hebben die je uitscheldt. Zijn er dingen die jou hierbij kunnen helpen? Mij hielp het altijd om te schrijven over wat ik voelde en wat er gebeurde. Ook kon ik altijd bij een nicht terecht om te praten over wat… Lees verder »

Romy
1 jaar geleden

Hey Spijk, Wat dapper dat je jouw vraag stelt op het Forum. Ik wil beginnen met een compliment voor jou. Je schrijft dat je niet weet hoe je met je gevoel moet omgaan (dat is ook best heel lastig – ik ben nu 26 jaar en vind het soms ook nog lastig). Maar ik vind dat je al zo mooi hebt opgeschreven hoe je je voelt en wat je lastig vindt. Dat is echt al heel knap! ❤️ Veel dingen die je opnoemt herken ik van mijzelf, of van mensen die ik ken. Zo ken ik best veel mensen die… Lees verder »