Daantje (12) in

Gevoelens uiten

Ik vind het erg moeilijk om mijn gevoelens te uiten.Ik wil namelijk niet de heletijd huilen maar ik wil ook gewoon verdrietig kunnen zijn.En hoe gaat het nou dadelijk met de feestdagen en zo. Is dat heel erg anders of is het redelijk hetzelfde.

wil iemand mij helpen.
groetjes daantje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Karlijn
12 dagen geleden

Hi, ik weet hoe moeilijk het kan zijn bij de ene ouder kan het wel en de andere begrijpt het anders. Het is vooral belangrijk te zeggen als je je verdrietig, boos of een andere emotie voelt. Mijn ouders waren gescheiden toen ik 2 jaar oud was en het is vaak lastig maar ik geloof in je.

Veel succes!

Suus
13 dagen geleden

Hoi lieve Daantje, Wat goed dat je dit op het forum hebt gedeeld. Voor mij is dit namelijk heel herkenbaar. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 8 was en ik weet nog heel goed dat ik super veel voelde. De ene dag vond ik het allemaal wel prima en dacht ik niet zo veel na over de scheiding, en de andere dag was ik juist heel boos en verdrietig. Ik wist niet zo goed wat ik met al deze gevoelens moest. Vroeger werd er namelijk thuis niet zo veel over de scheiding gepraat. Ik had dus niet echt een… Lees verder »

cesar
14 dagen geleden

doe gewoon je ding

Evi
Evi
14 dagen geleden

Hoi Daantje, Wat goed dat jij jouw vraag stelt op het forum, natuurlijk wil ik jou helpen! Ik snap heel erg goed dat je verdrietig bent, dat was ik namelijk ook toen mijn ouders uit elkaar gingen. Het is hartstikke normaal om verdrietig te zijn 🙂 Ik snap dat je het vervelend vindt als je veel moet huilen, maar vaak lucht huilen wel heel erg op en voel je je daarna weer wat beter. Het is dan ook niet erg als je moet huilen, dat mag juist! Misschien is het een tip om als je je verdrietig voelt even wat… Lees verder »

Jasmine
14 dagen geleden

Hi daantje

Je hoeft natuurlijk nooit je gevoelens weg te stopen je mag gewoon huilen als je verdrietig bent