Skip to content
Anoniem (13 jaar) in

Gestalkt door mijn vader

hallo

Ik wordt gestalkt door mijn (vader) hij zoekt mij op hij wilt contact met mij maar ik niet met hem hij komt bij mijn sport kijken wat ik niet wil er worden allemaal dingen gelult over mijn familie ik vindt dit heel vervelend ik heb hierdoor geen rust meer ik kan ook nergens in ons dorp meer komen of ik moet heel de tijd denken staat hij er weer staat hij er niet en er worden allemaal roddels over mijn moeder en familie gezegd hoe moet ik er mee om gaan

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
OA2AHildelilo Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
OA2A

beste,

wat een verschrikkelijke situatie, wat knap dat je dit plaatst. Hier een aantal tips:
1. licht je omgeving in.
2. praat met je vader.
3. praat met politie/rechter.

mvg,

OA2A

Hilde

Hoi anoniem, wat dapper dat je dit berichtje plaatst! Ik kan me voorstellen dat dit lastig is, omdat hij iets doet wat je niet wil. Heb je al eens met de volwassenen bij je sport erover gepraat? Als er daar iemand is die je vertrouwt kan je het tegen diegene zeggen. Als ze dan weten dat je je vader er niet bij wil hebben kunnen ze misschien zorgen dat hij niet naar binnen/het terrein op mag. Ik vind het zelf vaak moeilijk om iets persoonlijks aan andere mensen te vragen, maar in mijn ervaring willen de meeste mensen behulpzaam zijn,… Lees verder »

lilo

lieve anoniem, ik snap dat het een hele moeilijke situatie is om mee te maken. Ik heb het gelukkig nog nooit hoeven mee te maken, maar ik kan mij voorstellen dat het geen prettige situatie is voor jouw. misschien is het een goed idee, om een buddy te vragen en die kan je dan helpen om door deze moeilijke situatie heen te komen. Hier kan je aanmelden als je een buddy wil https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/ Zij kan je ook tips geven over hoe jij je vader het best kan vertellen dat dit gestalk moet stoppen, omdat dit voor jouw heel verveld kan… Lees verder »