Gescheiden

Help ! Mijn ouders zijn gescheiden en er is ook jeugzorg ij het verhaal ze willen dan ik bij mijn vader woon maar dat wil ik niet

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
pimMehtab Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
pim
Advies van jongeren
pim

Hee Demi, Bedankt voor je bericht , kort maar duidelijk! Het is altijd rot als de jeugdzorg erbij moet komen, maar vaak kunnen ze wel de beste oplossing bieden. Zo heb je wel iemand die kan helpen, want zelf is het vaak lastig om er uit te komen. Vaak zitten er veel dingen in de weg zoals liefde en stress. Het is lastig als er iets gezegd word dat je niet wil. Het helpt altijd als je er over praat, dan kunnen hun misschien goed begrijpen waarom je daar niet wil zijn. Of misschien moet je het een kans geven… Lees verder »

Leeftijd
20
Mehtab
Advies van jongeren
Mehtab

Beste Demi, Bedankt voor het delen van je verhaal op het forum. Het is erg naar dat je niet bij hem zou willen wonen, terwijl Jeugdzorg dat wilt. Omdat je ouder dan 12 bent, mag je altijd je mening geven over waar jij voorkeur bij hebt. Dus als je liever bij je moeder wilt wonen, zou je dit kunnen en mogen aangeven bij Jeugdzorg. Daarnaast is mijn tip om vooral in gesprek te blijven met je ouders en een goede overweging t maken met z’n drieën, over wat het beste zal zijn voor jou. Blijf vooral ook zelf goed nadenken… Lees verder »

Leeftijd
22
pim
Advies van jongeren
pim

Hee Demi, Bedankt voor je bericht , kort maar duidelijk! Het kan wel heftig klinken als de jeugdzorg komt kijken, maar wees niet ongerust , hun zijn altijd helpend en doen heel erg hun best om voor een oplossing te zorgen.Het is lastig als er iets gezegd word dat je niet wil. Het helpt altijd als je er over praat, dan kunnen hun misschien goed begrijpen waarom je daar niet wil zijn. Of misschien moet je het een kans geven , en zal het na een tijdje een paar maanden wel meevallen. Ik moest ook wennen aan mijn stiefvader ,maar… Lees verder »

Leeftijd
20