Bo (16 jaar) in

Geen zin in de vakantie

hi! het is zomervakantie en ik moet over een paar dagen met mijn vader en zijn vriendin op vakantie, 10 dagen.. ik heb gelukkig ook een broer van 14! ik mag zijn vriendin echt niet, t klikt niet en ik hoef niks van haar. klinkt misschien heel verwend, maar nu heb ik echt geen zin in deze vakantie. ik wil het liefst bij mijn moeder wonen en dus ook blijven.. hoe kom ik deze dagen door, hoe gaat t snel voorbij of hoe maken ik en mijn broertje er dan toch het beste van? alvast bedankt 🙂

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SamanthaAniqueAnna Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha

Hoi lieve Bo, Wat goed dat je je vraag hier op het forum aan ons stelt! Ik zie dat je berichtje wel al een tijdje geleden is, dus hoop dat je mijn antwoord nog op tijd zult lezen. Vervelend om te lezen dat je door de nieuwe vriendin van je vader nu zo tegen de vakantie opziet. Al kan ik het me goed voorstellen hoor, ik had vroeger ook niet echt een klik met mijn stiefmoeder en kon soms ook weleens er tegenop zien naar mijn vader te moeten gaan. Heb je het hier al weleens met je vader over… Lees verder »

Anique

Lieve Bo, Dankjewel voor je berichtje op het forum! Wat jammer dat je helemaal geen zin hebt in de vakantie, het zou juist iets leuks moeten zijn! Ik herken mezelf wel in je verhaal, je kan dan zo opzien tegen de vakantie 🙁 Zoals Anna ook al zei, misschien kan je bij je vader aangeven dat je je moeder mist en het nog wat lastig vindt om samen met hem en zijn vriendin op vakantie te gaan. Je zou zo nu en dan eens met je moeder kunnen bellen, dan kan je haar stem even horen en hebben jullie toch… Lees verder »

Anna

Hi Bo! Ten eerste wil ik zeggen: wat goed dat je het forum gevonden hebt en je je vraag hier plaatst! Ik begrijp dat het vervelend kan zijn als je op vakantie gaat met iemand waarbij je je niet op je gemak voelt. Jammer dat je hierdoor niet kunt uitkijken naar je vakantie. Ik heb zelf ook een stiefouder waar ik het niet goed mee kan vinden en heb dezelfde situatie meegemaakt waar jij nu in zit dus ik begrijp je vraag. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is eerst tegen je vader zeggen dat je het lastig vind om weg… Lees verder »