Isabel (17) in

Geen motivatie

Ik heb al 4 jaar geen motivatie voor niks, ik wil niet naar school, niet naar werk, niet naar vrienden niks. Ik wil heel graag motivatie hebben en naar school gaan, en geld verdienen. Ik ben 17 en het hoort een leuke paar jaar te zijn, maar ik heb geen motivatie voor iets leuks te doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kenza
2 jaren geleden

Lieve Isabel,

Weet dat je niet alleen bent!! Ik heb ook wel eens periodes gehad dat ik nergens zin in had en veel verdrietig was. Bij mij was dat voornamelijk net na de scheiding van mijn ouders. Zelf heb ik toen een tijd met een psycholoog gepraat, wat bij mij heel erg heeft geholpen! Misschien is het fijn om met een buddy te chatten, die heeft hetzelfde meegemaakt als jij en kan je dus ook bijvoorbeeld tips geven naast dat je daar je hart kunt luchten! https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/

Het wordt echt weer beter.

Liefs,
Kenza

Rochanty
2 jaren geleden

Hey Isabel! Wat vervelend dat je dit ervaart. Ik herken mijzelf hier heel goed in. Tot op heden heb ik nog steeds niet de volledige motivatie om naar school te gaan. In mijn eigen ervaring heeft het vooral gewerkt om niet streng te zijn voor mijzelf. Iedereen heeft dagen dat hij/zij geen zin heeft om dingen te ondernemen. Is volkomen normaal. Wat voor mij vooral heeft geholpen is om op te schrijven wat ik graag wil behalen. Een soort doel stellen. Misschien werkt dit voor jou? Bijvoorbeeld: Ik ga vandaag naar school en dan deze opdrachten maken. Zet vooral kleine… Lees verder »