Roos (15) in

Geen kerst samen

Nu met kerst zijn mijn ouders 3 jaar gescheiden en met kerst krijg ik het altijd best wel moeilijk want dan komen alle herringen terug van vroeger geen kerst samen geen leuke cadeautjes samen uitpakken met je hele gezin en daar heb ik het soms nog wel beetje moeilijk mee mijn ouders hebben ook een x best heftige ruzie gehad waar ik en mijn broer ze uit elkaar moesten halen en dat beeld komt ook steeds terug hoe kan ik hier het beste mee omgaan want ik wil mijn ouders het ook niet zeggen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Melissa
19 dagen geleden

Hey lieve Roos, Wat fijn dat je ons gevonden hebt en dat je je vraag hier stelt! Wat vervelend om te horen dat je tijdens de kerstdagen het er moeilijk mee hebt en dat het beeld wat je hebt van de best heftige ruzie van je ouders steeds terug komt. Ik kan mij voorstellen dat het dan een lastige periode vindt. Ik heb ieder jaar rond de periode van dat mijn ouders uit elkaar gingen het er soms ook lastig mee, dan denk ik terug aan de tijd dat ze nog wel bij elkaar waren en dat het nog gezellig… Lees verder »

iris
20 dagen geleden

Dag lieve Roos. Goed van je dat je naar Vila Pinedo bent gekomen! Het lijkt me heel naar om op zo’n dag in het jaar je zo te voelen en terug te denken aan een tijd die er niet meer is. Wat doe je nu met kerst? Ben je met familie of doe je nu niets meer op die dag(en)? De grootste tip die ik je kan geven is om juist op die dag hele leuke en fijne dingen te doen zodat je nieuwe mooie en fijne herinneringen kan maken! Als je het met familie viert kan je misschien leuke… Lees verder »

Roos hamers
20 dagen geleden
Reply to  iris

dankjewel!
je hebt idd gelijk ik moet daar niet te veel in blijven hangen, en er leuke dagen proberen van te maken. Positieve vibes!
Heel fijn om advies te vragen.