Stanley (13) in

Geen gezag

Ik ben 13 jaar (bijna 14) en woon op dit moment bij mijn vader. Ik woon hier sinds mijn 10e en heb altijd al een hekel aan hem gehad omdat hij mij nooit aandacht geeft en mij op elke mogelijke manier een slecht gevoel geeft en als ik met hem wil praten neemt hij me niet seriaus, dus ik zo snel mogelijk bij mijn moeder wonen alleen heeft zij geen gezag. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik zo snel mogelijk bij mijn moeder woon?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
2 jaren geleden

Hi Stanley, wat goed dat je je vraag hier stelt op het forum! Wat vervelend om te horen dat het niet zo fijn is bij je vader en dat je geen fijn gevoel bij hem hebt. Ik vind het wel al knap dat met je vader hebt geprobeerd te praten. weet je voor jezelf waarom je vader een slechte gevoel geeft, hoe het komt? en misschien wat hij zou kunnen veranderen zodat je je beter zou voelen? Wat bijvoorbeeld zou kunnen helpen is, een brief schrijven aan je vader en deze aan hem te laten lezen. In deze brief kan… Lees verder »

Dion
2 jaren geleden

Hey Stanley, Goed dat je dit vertelt. Wat naar dat het niet leuk is bij je vader. Je stelt wel een hele moeilijke vraag die waarschijnlijk beter door iemand met meer kennis van jouw situatie en hoe het werkt met gezag kan worden beantwoord. Bijvoorbeeld bij een rechtswinkel kan je gratis advies over ouderlijk gezag krijgen. Is er iemand in jouw omgeving waarmee je over dat je graag bij je moeder wil wonen kan praten? Die persoon kan dan misschien meegaan bij een bezoek aan een rechtswinkel. Als je met iemand hier over wilt blijven praten kan je ook een… Lees verder »