xanno.niemx (13 jaar) in

Geen foto's

hoi!!
ik heb in een ander bericht al verteld dat mijn vader gaat verhuizen naar duitsland
alleen ik zit met nog een probleem…
ik heb het gevoel dat ik er niet meer bijhoor en hangen geen foto’s van mij in huis alleen maar van mijn half broertje en half zusje
straks in het nieuwe huis krijg ik geen eigen kamer onder het mom van
geen kamers genoeg (dat is waar)
en als.er genoeg kamers waren dan was je er toch nooit
dit doet mij erg veel verdriet en heb dit dan ook aangegeven aan mijn vader
waar.op ik nog geen antwoord op heb gekregen
ook worden mij dingen beloofd die nooit waar zijn geworden
8 jaar geleden:
we gaan BINNEKORT keer naar ajax!.
Daar is tot nu toe nog niks van waar…

Dit doet mij verdriet
en bij dit verdriet komt behoorlijk wat stress bij kijken
hier Door is mijn laaste cijferlijst goed achteruitgegaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
Lotte
8 jaren geleden

Hallo xanno.niemx, Dankjewel voor je berichtje. Ik kan me heel goed voorstellen dat het je verdriet doet als beloftes niet na worden gekomen en je het gevoel hebt dat je er niet meer bij hoort. Mijn vader heeft ook veel beloftes gemaakt en is die niet nagekomen. En ik vond dat ook heel naar. Ook heb ik er ervaring mee dat mijn cijfers heel erg achteruit gingen op school. Ik zat toen in de derde van de Havo en ik ben toen blijven zitten. Voornamelijk omdat ik in dat jaar naar een psycholoog zou gaan om over mijn gevoelens te… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo anoniem, Wat vervelend om te lezen dat jij het gevoel hebt dat je er niet bij hoort. Dat mag natuurlijk nooit zo zijn. Heel erg goed van je dat je het zelf al hebt aangegeven bij jouw vader. Hopelijk doet hij er iets mee. Ik herken het wel dat de prestaties op bijvoorbeeld op school op achteruit gaan. Ik heb dat zelf ook een periode gehad toen mijn ouders nog niet zo lang gescheiden waren. Gelukkig is dat allemaal weer goed gekomen en ik weet zeker dat dit bij jou ook gaat lukken. Dat jij jouw vader hebt laten… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo xanno.niemx,

Wat vervelend. Dit gevoel ken ik heel goed. Mij werd door mijn vader ook veel beloofd en nooit waargemaakt. Ik kan het goed begrijpen, dat dit heel stom voelt.

Je zou nog eens een serieus gesprek met je vader kunnen voeren, maar omdat je zei dat hij de vorige keer al geen antwoorden op je vragen heeft gegeven, heeft dit misschien weinig nut.

Misschien kun je beter leuke dingen met je moeder gaan doen en tussendoor ontspanningsoefeningen/ademhalingsoefeningen op google opzoeken, zodat je stress minder gaat worden.

Ik wens je veel liefs.

Anne