kiwi (16) in

Geen contact

Ik heb een vader die in Frankrijk woont, en een moeder die in Nederland woont. Ik woon samen met mijn moeder en het liefst wil ik geen contact meer met mijn vader. Ook word ik geforceerd om elke vakantie naar me vader toe te gaan. Ik vroeg me af of ik op me 16e niet kon bepalen of ik nog contact met me vader wil of niet. Mag ik niet sws gewoon meer mee bepalen hoe lang en hoe vaak ik naar me vader mag? tyy

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
9 maanden geleden

Hey Kiwi, Wat goed dat je deze vraag hier stelt. Wat vervelend dat je geforceerd wordt om naar je vader toe te gaan. Ik heb niet helemaal dezelfde ervaring, maar weet wel hoe het voelt als je ergens toe verplicht wordt terwijl je dat niet wilt. Veel kinderen met gescheiden ouders herkennen dat denk ik wel, maar soms in een andere mate. Nikki had al gereageerd op de leeftijd waarop je eigen keuzes kan en mag maken. Als ik je vraag lees, vraag ik me (voor jou) vooral af hoe je het ondanks de situatie, toch zo fijn mogelijk kunt… Lees verder »

Nikki
9 maanden geleden

Lieve Kiwi,  Fijn dat je ons forum gevonden hebt! Dankjewel voor het delen van jouw ervaring.  Je schrijft dat je het liefst geen contact meer wil met je vader. Heeft dat een reden voor jou? Het lijkt me heel lastig dat je je geforceerd voelt om elke vakantie naar hem toe te gaan. Hoe zien die vakanties er voor jou uit? En hoe is de band met je vader?  Ik heb zelf ook een tijd geen contact met mijn vader gehad. Ik vond het niet fijn om hem te zien of naar hem toe te gaan. Later kwam ik erachter… Lees verder »