Geen contact vader

2 jaar geleden heb ik het contact met mijn vader verbroken, onze relatie was al een langere tijd problematisch en ik werd daar ongelukkig van. Sinds hij een nieuwe vrouw heeft staat zij voor hem op 1, wij niet.
Hij is nu 60 jaar en ik mis hem. Ik heb het contact niet zo maar verbroken, ik werd echt heel ongelukkig van ons contact. Ik mis de pap die ik had voor mijn stiefmoeder kwam, niet de pap die er nu is. Ik weet via via dat hij ook contact zou willen maar hij heeft al die tijd niet eens laten weten dat hij me mist en dat ik welkom ben. Ik denk dat ik welkom ben maar mijn vader is geen prater en er moet wel echt best veel uitgepraat gaan worden wil het deze keer wel werken. Klinkt dit herkenbaar voor een van jullie? Ik mis echt een pap in mijn leven en ik ben nu niet eens meer boos op hem, vooral op de situatie.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fleur
Fleur
7 maanden geleden

Hoi N, Ik snap je volledig. mijn vader is nu iets meer dan een jaar geleden naar Amerika verhuisd voor mijn stiefmoeder (die daar vandaan komt). Ik kreeg toen mijn ouders scheidden een betere band met hem, maar zodra mijn stiefmoeder in beeld kwam veranderde hij en onze band. zij staat nu overduidelijk op 1, ook al ontkent hij dat. ik heb amper tot geen contact met hem. hij was zelfs vorige week in Nederland en ik moest het op Facebook lezen. ik heb geen contact met hem gehad toen hij hier was omdat ik er eigenlijk van geschrokken was.… Lees verder »

Dolores
7 maanden geleden

Hey lieve N, Ik herken je berichtje heel erg. Sinds mijn vader een vriendin heeft staat ze duidelijk op nummer 1 en daardoor heb ik ook een hele tijd het contact verbroken. Waarbij er ook geen moeite van zijn kant kwam om het weer op te pakken. Ik heb langzaam het contact met hem weer opgebouwd door af en toe te gaan bellen en leuke dingen te gaan doen. Maar zoals het vroeger was, zo word het nooit meer. Ik krijg nu wel dagelijks het berichtje hoe het met me gaat en die berichtjes maken me altijd ontzettend blij. Ik… Lees verder »

Anoniem
7 maanden geleden

Ik heb zelf geen contact met mijn moeder. Ze heeft een drankprobleem. Dat is nu al 2 jaar bezig. Je bent niet de enige die dit mee maakt du blijf sterk.

Willemijn
7 maanden geleden

Hallo N. Wat goed dat je dit deelt. Ik kan mij wel herkennen in je verhaal. Ik heb zelf besloten tijdelijk geen contact te hebben met mijn moeder en merkte dat zij het moeilijk vond omdat ze niet wist wanneer ze wel of niet iets kon sturen naar mij. Ik heb toen aangegeven dat ik zou zeggen als ik weer contact wilde hebben. Daarnaast heb ik haar een bericht gestuurd met voor mij de redenen waarom ik tijdelijk geen contact met haar kon hebben, op dat bericht mocht ze niet meteen regeren. Nu zijn we beetje bij beetje bezig weer… Lees verder »

Selena
7 maanden geleden

Lieve N, Wat ontzettend goed dat jij hier je verhaal deelt op het forum! En ook een lastige situatie zeg.. Alvast een antwoord op je vraag: ja, ik herken deze situatie heel erg! Mijn situatie ligt wel iets anders, maar uiteindelijk komt het er op neer dat ik nu voor een paar jaar ook geen/weinig contact heb met mijn vader. Ik kan dus ook heel goed begrijpen hoe lastig dit is voor jou! Natuurlijk wil je het liefst beide ouders om je heen hebben. Toch vind ik het wel heel dapper van jou dat je hebt gekozen voor datgene wat… Lees verder »