Anoniem (11 jaar) in

Gamen en eten

ik voel me eenzaam en rond kan ik wat hulp krijgen. na de scheiding maakt gamen me blij en eten dus dan wordt ik dikker.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DaniëlleDieuwertje Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Daniëlle

Lieve anoniem, Wat dapper dat je hier je vraag stelt! Het is vervelend dat je je zo eenzaam voelt, de scheiding van je ouders is zeker niet niks… Het kan heel veel impact hebben op hoe jij in je vel zit. Het is dan natuurlijk makkelijk om je te verstoppen in het gamen en eten. Maar wat Diewertje ook al zei: je voelt je dan eventjes goed, maar daarna voel je je ook weer snel schuldig. Toen mijn ouders net waren gescheiden zat ik ook het liefst de hele dag op mijn kamer te tekenen, maar op een gegeven moment… Lees verder »

Dieuwertje

Hoi lieve anoniem! Wat fijn dat je hier je vraag hebt gesteld! Toen mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 was voelde ik me helemaal niet zo goed, ik had eigenlijk nergens echt zin in, behalve om op mijn slaapkamer films en series te kijken. Ik voelde me daardoor eigenlijk ook alleen maar eenzamer dan ik me daarvoor al voelde! Dit is natuurlijk, net als jij hebt met gamen en eten, af en toe best een keer leuk en lekker, maar ik werd er niet per se vrolijker van! Ik kan me ook voorstellen dat jij je door te eten… Lees verder »