() in

Het gaat om geld

Hallo,
Mijn ouders zijn al jaren ongelukkig samen, sinds ik dit heb geaccepteerd herinner ik me een periode uit mijn jeugd wanneer ze elke avond schreeuwend in de keuken aan het ruziën waren. Ik deed mijn kussen over mijn hoofd en probeerde het te negeren en te slapen.
Sinds kort zijn we (mijn gezin dus moeder, vader, zusje van 14 en ik) opener gaan praten over scheiden, ik zeg de hele tijd dat ze dat moeten doen, mijn moeder kan niet wachten om weg te gaan maar mijn vader en zusje vinden dat er niets aan de hand is. Nu ruziën ze ook niet meer maar die kleine conflicten zoals commentaar op het eten of blikken vol met haat (vooral van mijn vader) ik kan er niet meer tegen.
Mijn moeder is zzp’er en heeft dus geen vast inkomen, daardoor mag ze niet lenen van de bank om te scheiden. (Ik dacht dat het zoiets was, ze hebben in ieder geval niet genoeg geld om te scheiden.) Het enige probleem is dus geld. Ook heb ik een beetje het gevoel dat ik weg wil van mijn vader, hij is een alcoholist en spaart geen geld, heeft geen cent voor mijn opleiding laat staan voor mijn zusjes opleiding. Is er geen andere uitweg behalve wachten tot ik 18 ben wanneer ze van plan waren te gaan scheiden als er geld was?

Doeeg..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments