Mex (11) in

Gaan mijn ouders scheiden?

Gaan mijn ouders scheiden?

Me vader is de laatste tijd best boos, me zus word gepest op school. ik kan er niet tegen. Ik vraag me vaak af of het aan mij ligt of dat me ouders gaan scheiden. Ik hou heel veel van me gezin en zou ze nooit kwijt willen raken. Ik ben de laatste tijd veel weg omdat ik er gek van word. Horen hoe iedereen boos doet, me zus die overal om klaagt. Ik wil gewoon een normaal gezin zijn. Soms vraag ik me ook af of ik niet moet weglopen of verhuizen ,maar nee er zijn altijd leuke tijden. Al gaat het soms slecht in je gezin/familie praat erover zeg wat je naar vindt. Als je toch van plan bent weg te gaan dan heb ik een tip voor je : doe het niet he ouders zijn je alles in slechte en nare situaties. Heeft iemand een tip voor als me ouders toch scheiden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 jaar geleden

Hey Mex, ik las je berichtje en dacht meteen; kon je maar gewoon even een dikke knuffel geven! Ik herken heel erg wat je schrijft. Toen mijn ouders nog niet gescheiden waren maar er wel veel spanning was thuis, ging er ook van alles door me heen. Gevoelens van schuld, schaamte en verwarring. Je bent zeker niet de enige die dit meemaakt en ik sluit me helemaal aan bij wat Farah zegt: het is niet jouw schuld en er komt zeker een moment dat alles weer beter wordt. Weglopen is daarvoor denk ik niet de oplossing, ook al zie je… Lees verder »

Farah
1 jaar geleden

Hoi Mex, Wat goed dat je een vraag stelt op het forum en fijn dat je zoveel deelt. Wat je schrijft over wat er allemaal gebeurd binnen jouw gezin, is heel herkenbaar voor mij. Toen mijn ouders nog bij elkaar waren en we nog een gezin waren, toen ging het vaak ook niet goed thuis. Ook bij mij was iedereen vaak boos en ik had ook een zus die overal over klaagde. Ik wilde toen ook graag een normaal gezin zijn en dacht soms ook aan weglopen, maar bleef toch. Wat ik je als tips wil meegeven Mex is: heb… Lees verder »