Raven (8) in

Fijn om het met jullie te delen

ik ben Raven.
mijn ouders zijn gescheiden. En ik voel me er heel rot over. En ik word vaak gepest op school. En ik zit in groep 4b/5a ik zit in de 5a.
en moest altijd huilen. En weten jullie een opllosing om mij beter te voelen ? Ik hoop het. Het was fijn om het met jullie te delen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
1 maand geleden

Hi Raven, Wat fijn dat je ons hebt gevonden en je vraag met ons deelt! Ik vind het vervelend om te horen dat je je zo rot voelt over de scheiding en dat je wordt gepest op school. Heb je iemand waar je goed mee kunt praten die weet dat je gepest wordt? Meestal wanneer je verteld wat er gebeurd en hoe je je voelt kan dat al voor een hele grote opluchting zorgen, desnoods schrijf je het op een briefje. Misschien zou je ook naar je meester of juf toe kunnen gaan, zodat die op de pesters kan afstappen.… Lees verder »

raven
1 maand geleden
Reply to  Nicky

bedankt nicky

Kirsten
1 maand geleden

Lieve Raven, Allereerst heel stoer dat je hier je verhaal doet. Respect. Hoe stom de scheiding ook is en de verdriet die erbij komt, het zou niet altijd alleen maar stom zijn. Je ouders blijven altijd een team om voor jou (en broertjes en zusjes?) Te zorgen. Wil je kwijt hoe je je over de scheiding voelt? Over dat pesten, het klinkt heel eng om het aan iemand te geven maar het kan wel echt helpen. (En een klein weetje, vaak zijn pesters zelf ongelukkig en doen ze daarom stom) pesten is gewoon fout! Door erover te praten, hoef jij… Lees verder »

raven
1 maand geleden
Reply to  Kirsten

dankje kristen

Fardau
1 maand geleden

Lieve Raven, Wat vervelend dat jij je zo rot voelt en dat je ook nog gepest word op school. Heb je hier al over gepraat met je vader of moeder of tegen je juf of meester verteld dat je gepest word? Het is wel heel belangrijk dat je dit doet, want hopelijk kan je juf of meester er dan wat aan doen. Pesten kan namelijk echt niet. Ik snap heel goed dat jij je rot voelt over de scheiding, want gescheiden ouders hebben is ook echt heel rot. Mijn ouders zijn al een tijdje gescheiden en ik voel me er… Lees verder »

raven
1 maand geleden
Reply to  Fardau

dankje wel voor de tip fardau