Mutya (11 jaar) in

Er over praten

sorry als de spelling niet goed is.
mijn ouders zijn gescheiden toen ik twee was. en jammer genoeg heb ik daar nog een paar dingen van onthouden en daar bedoel ik mee ruzie’s. maar ik hoef nu niet zielig gevonden te worden want dat ben ik ook niet. ik wil heel graag met mensen er over praten maar dat mag niet. alleen op School is er een vrouw die mij helpt. maar ik vind dat niet fijn ik wil liever tegen een leeftijdsgenootje praten. bijvoorbeeld vriendinnen. en mijn vraag is aan jullie wat zouden jullie doen?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MutyaSamanthaSimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Mutya
Mutya

dankje wel

Samantha

Lieve Mutya, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en je vraag hier durft te stellen. Vervelend dat je nog steeds wel wat last hebt van de scheiding. Ik kan me goed voorstellen dat je er graag met mensen over zou willen praten. Je schrijft dat dat niet mag, dat lijkt me lastig, van wie mag je er niet over praten? Praten is juist iets wat mij vroeger veel geholpen heeft! Ik vond het bijvoorbeeld fijn om met mijn opa en oma te praten, maar soms ook wel met vriendinnen zoals jij schrijft. Wel heel fijn dat er op… Lees verder »

Simone

Lieve Mutya, Wat knap van jou om je verhaal en vraag hier op het forum te delen. Wat vervelend om te horen dat je er niet met mensen over mag praten, dat lijkt mij best lastig. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik ook nog heel jong, 7 jaar. Pas toen ik wat ouder werd kreeg ik er last van. Ik ben toen met mensen uit mijn omgeving gaan praten, vooral familieleden en vrienden. Dat heeft mij heel erg geholpen. Ik denk dat het jou ook heel erg kan helpen. Als je graag met een leeftijdgenootje praat dan zou ik… Lees verder »