Rebecca (16 jaar) in

Er is geen klik

Hey,
mijn ouders zijn nu ong 7 jaar gescheiden. En ik heb een probleem omdat ik geen klik heb met de vriendin van mn vader, of nouja ik mag haar niet, ik heb geprobeerd om haar wel aardig te vinden alleen er is echt geen klik tussen ons, en omdat mn vader wil dat ik altijd eerlijk ben heb ik laatst gezegd tegen mn vader en met mn stiefmoeder erbij dat ik haar niet mag, alleen werden ze boos op mij en moest ik een oplossing vinden dat het daar weer gezellig word. alleen vind ik dat niet kloppen dus heb ik zelf besloten dat ik niet meer naar mn vader ga…. aan de ene kant voel ik me ook schuldig om niet meer te gaan 🙁

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
WillemKayleighAmberNicole Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Willem
Willem

Hoi Rebecca

Het is een heel naar incident dat jij je stiefmoeder niet leuk vind en dat je daarom een oplossing zoekt begrijp ik. Hier mijn antwoord: Ga een gesprek aan met je vader, stiefmoeder en je moeder. Bereid je voor op het gesprek en geef je moeder ook een taak namelijk dat zij er voor zorgt dat je vader niet al te boos wordt en doe het in je kamer zodat er geen lastige mensen kunnen binnenvallen en hopelijk kom je dan met een goed plan de kamer uit.

Kayleigh

Niet leuk mijn ouders zijn ook gesijden

Amber

Hi lieve Rebecca, Wat een verdrietige situatie voor jou, zeg! Wanneer je geen klik voelt met de vriendin van je vader is het super lastig bij je vader te zijn, omdat zij er ook altijd of heel vaak is. Toen mijn moeder na 18 jaar een serieuze relatie kreeg, waarmee ze nu ook samenwoont, vond ik het onwijs moeilijk om te gaan met de situatie. Mijn moeder en ik hebben altijd met zijn tweetjes thuis gewoond en daar hechtte ik veel waarde aan, omdat het bij mijn vader thuis heel moeizaam ging met mijn stiefmoeder daar. Ik was bang dat… Lees verder »

Nicole

Lieve Rebecca, Allereerst: wat ontzettend fijn én goed dat je dit hier met ons deelt, dat vind ik erg dapper van je! Je vertelt me dat je geen klik hebt met de vriendin van je vader, je mag haar niet. Je hebt het wel geprobeerd maar er is gewoon geen klik tussen jullie. Je vader waardeert eerlijkheid dus je hebt dit met hen gedeeld, wow, wat stoer van je!! Toen je dit met je vader en stiefmoeder deelde werden ze boos op je en nu moet jíj het oplossen.. heftig zeg.. Je geeft zelf ook aan dat je vind dat… Lees verder »