Norah (10 jaar) in

Er gaat veel veranderen

Hallo villa pinedo

Voor mij word dit een bijzonder jaar want er gaat veel veranderen. Mijn moeder krijgt in April een baby en ze gaat ook trouwen met V. we gaan samen met V. (mijn moeders vriendje) verhuizen naar een nieuwbouwwijk het gaat heel erg veranderen en daar word ik soms verdrietig van want het is niet mijn vader met wie ik verhuis hebben jullie meschien tips voor me zodat ik me wat beter voel

Groetjes Norah🌺

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
V.
V.
2 jaren geleden

Hoi Norah, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Het klinkt alsof er inderdaad veel gaat veranderen. Ik vond dat ook best lastig toen mijn ouders gingen scheiden. Ik dacht namelijk dat alles op een negatieve manier zou veranderen, terwijl er eigenlijk ook hele leuke veranderingen bij zijn gekomen. Zo heb ik met mijn broertje een nog betere band gekregen dan voor de scheiding, ook heb ik er twee extra stiefzussen bij gekregen waar ik een hele goede band mee heb opgebouwd. Dat had ik allemaal niet willen missen. En met kerst krijg ik… Lees verder »

Norah
2 jaren geleden
Reply to  V.

Bedankt voor je reactie v ik heb nu die buddy app geïnstalleerd bedankt voor je tips

Dieke
2 jaren geleden

Hoi Norah, Dat klinkt inderdaad als een bijzonder jaar en er gaat veel veranderen. Wat goed dat je een berichtje op het forum plaatst! Je vraagt om tips. Ik herken je situatie heel erg en kan je daarom misschien wat dingen mee geven. Toen ik 12 was kreeg mijn vader een kind en gingen we verhuizen. Dit brengt zeker veel spanningen en veranderingen met zich mee. En hier kan je helaas niets aan doen. Wat voor mij heel erg werkte in die tijd is om het niet voor mezelf te houden hoe ik mij voel en waar ik mij druk… Lees verder »

Norah
2 jaren geleden
Reply to  Dieke

Bedankt voor je reactie dieke en je tips