Milou (11 jaar) in

Er gaat iets mis

hoi..
mijn ouders zijn all een lange tijd gescheiden.
eerst vond ik het moeilijk maar toen werd het normaal. maar nu gaat er iets mis met mijn moeder… ze schreeuwt tegen ons en gooi spullen tegen ons. ze heeft ons ook wel eens geslagen. ik kan er zo niet meer tegen. kan iemand me helpen? ik praat ook vaak met me vader wat er gebeurd. hij heeft me moeder ook gevraagd of alles goed ging. ze zij gewoon ja😔 dus kan iemand me helpen?😔

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Senna
1 maand geleden

He live Milou Ik las dat je moeder je slaat enzo je kan altijd de kindertelefoon bellen of appe blijf er met je vader over praten dat is echt goed mijn complimenten♡ Als je moeder weer boos word ga naar je kamer doe de deur dicht en is het echt nodig zet er wat stevige voor leg voor de deur als je het wilt een briefje met bijvoorbeeld:Ik spreek je liever als je weer rustig bent. Ga even in je kamer afleiding zoeken of app je vader Je moet niet altijd afleiding zoeken soms is het ook beter even het… Lees verder »

Lisanne
1 maand geleden

Hoi lieve Milou, Wat sterk van je dat je je verhaal durft te delen op het forum van Villa Pinedo . Ik lees uit je berichtje dat je moeder naar je schreeuwt en je heeft geslagen. Je schrijft dat je er niet meer tegen kan. Wat vervelend om te lezen dat dit gebeurt en dat je je zo voelt. Toen ik bij mijn moeder ging wonen na de scheiding van mijn ouders, kon zij ook erg boos worden en hard tegen mij schreeuwen. Daar kon ik erg verdrietig en ook wel eens bang van worden. Wat mij hielp is om erover… Lees verder »

Nicolien
1 maand geleden

Hoi Milou, Fijn dat je het Forum hebt gevonden en hier je vraag hebt gedeeld! Wat naar dat je moeder tegen jullie schreeuwt, spullen tegen jullie aan gooit en jullie zelfs slaat! Ik kan me heel goed voorstellen dat je daar niet meer tegen kan. Je schrijft dat er iets misgaat met je moeder, betekent dat dat ze dat eerst allemaal niet deed? Ik vind het wel heel goed van je dat je er vaak met je vader over praat! Het is belangrijk dat je hier niet helemaal alleen mee hoeft te zitten. Jammer dat je moeder ja antwoordde toen… Lees verder »

Janne
1 maand geleden

Hee lieve Milou, Als eerst: wat goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je dit met ons durft te delen! Ik ben heel trots op je ❤️. Ik lees in je berichtje dat je ouders zijn gescheiden en je dat al normaal vind. Ik vind het fijn om te horen dat dat beter gaat. Ik vond dat zelf namelijk eerst, net als jij ook best lastig, maar dat is nu ook al wat beter! Verder lees ik dat je als je bij je moeder bent dingen naar je gegooid krijgt en soms word geslagen. Dat lijkt… Lees verder »

Floor
1 maand geleden

Lieve Milou, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat jouw moeder tegen je schreeuwt en wel eens slaat. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar nu wil ik jou alvast twee websites geven waar je misschien in de tussentijd iets aan hebt:  https://www.zorgenomeenkind.nl/blue/… Lees verder »