Anoniem (13 jaar) in

Elke week verkassen

Hoi, Ik ben het zat dat ik elke week weer naar mijn moeder/vader moet. Het is zo’n gedoe. Elke keer moet ik weer mijn tas inpakken en dan weer op de fiets naar mijn moeder/vader. Mijn ouders zijn met een kleine ruzie uit elkaar gegaan. Mijn vader is mag haar echt niet meer en dus moet ik altijd op de fiets. Heeft iemand een tip waardoor ik het beter kan accepteren om elke week te verkassen? Groetjes.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MalouDieuwke Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Malou

Hoihoi, Wat kan ik me nog goed herinneren hoe dat voor mij was! Ik herken zoveel in je verhaal. Vervelend dat je er zoveel last van hebt. Ik was zelf in het begin van de middelbare school op maandag dinsdag en woensdagochtend bij mijn vader en dan woensdagmiddag donderdag en vrijdag bij mijn moeder. Het weekend was om en om. Ik moest aan zoveel denken! En inderdaad op de fiets met alle boeken! Gelukkig woonden mijn ouders wat verder uit elkaar en werden mijn spullen door mijn ouders al naar de andere ouder gereden. Dus ik pakte mijn spullen in… Lees verder »

Dieuwke

Hey anoniem! Wat goed dat je hier je vraag bent komen stellen. Ik kan me voorstellen dat je helemaal niet blij bent met hoe het nu gaat, het lijkt nu een beetje alsof de scheiding van je ouders jou heel veel problemen oplevert, en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik ben zelf ook een kind van gescheiden ouders en vond het zelf ook altijd heel vervelend om met al die tassen heen en weer te moeten. Soms kwam ik erachter dat ik iets was vergeten bij de andere ouder, en dan moest ik dat weer oplossen… heel vervelend allemaal.… Lees verder »