anoniem (13 jaar) in

Elke dag heeft hij tranen

Hoi allemaal!
Ongv een maand of 2 geleden heeft mijn moeder verteld dat ze wil scheiden van mijn vader, het ergste is dat ze al 23 jaar getrouwd zijn! Ik heb het er erg moeilijk mee mijn moeder gaat 25 km verderop wonen en ik weet niet zo goed bij wie ik wil wonen, mijn ouders hebben veel ruzie maar mijn vader heeft het er moeilijk mee ik zie elke dag dat hij tranen in zijn ogen heeft en dat raakt mij. Ik weet niet wat ik wil, ik ben maatjes met mn vader maar mn moeder is een meisje die mij beter begrijpt! Help?! Ik kan niet 3 dagen bij mn moeder wonen en de rest bij mijn vader omdat ik dan met school zit.. Help me!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
8 jaren geleden

Hoi, Ik denk dat ik je hiermee kan helpen. Je moet hiervoor natuurlijk altijd een hele grote stap zetten. Dat is waarschijnlijk ook heel erg moeilijk voor je, maar meerdere mensen hebben dit overwonnen dus jij kan het ook! Ik heb het zelf ook meegemaakt. Mijn moeder ging heel ver weg wonen (52 km verderop), maar ik koos ervoor waar ik me beter voelde. Ik ging met mijn moeder mee en ik vond het moeilijk om het mijn vader duidelijk te maken dat ik alleen het weekend kwam, maar het is me gelukt. Hier een tip: Als je gewoon een… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo anoniem, Wat een vervelende situatie zeg! Het is nooit leuk als je ouders ver uit elkaar gaan wonen. Ik heb zelf ook gescheiden ouders en mijn ouders hebben een co-ouderschap. Ik ben door de week (van zondagavond t/m vrijdagochtend) bij mijn moeder en in het weekend bij mijn vader (van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag). Je kunt dan gewoon op een plaats naar school en je ziet je beide ouders iedere week! Misschien kunnen jouw ouders ook zo’n regeling afspreken? Ik zou vooral bij jouw ouders aangeven wat jij zelf graag wilt! Waarschijnlijk zullen zij wel goed rekening houden met wat… Lees verder »

Anoniempje
Anoniempje
8 jaren geleden

hè anoniem

jij moet wel een hele moeilijke beslissing nemen maar ik hoop dat ik je kan helpen.
doordeweeks moet je natuurlijk naar school maar in het wiekend niet, dus misschien kan je doordeweeks bij je vader blijven en in het wieken naar je moeder. heel erg veel sterkten en ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb, groetjes anoniempje