Anoniem (14 jaar) in

Een vrouw

Mijn ouders hebben kortgeleden besloten om uit elkaar te gaan. ze wonen nog wel bij elkaar want het huis van mijn vader is nog niet helemaal opgeknapt. laats zei hij dat hij er even tussenuit wou. een dag voor hij weg ging zag ik een bericht op zijn telefoon staan van een vrouw die zei: heei schatje ik heb de tickets ook al besteld.
ik ben door zijn internet geschiedenis gegaan en daar zag ik dat hij haar pagina heel vaak had bekeken. ik weet niet wat ik moet doen. moet ik hem ermee confronteren? ook heb ik haar een paar keer privé gebeld. geen antwoord. alleen voicemail. ze heeft ook een dochter. ik ken haar ook van de vorige zomervakantie. toen was ze onze buurvrouw. wat moet ik doen?? help ! moet ik hem bellen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lz
Lz
9 jaren geleden

Beste anoniem,

Het is belangrijk om met je vader over zulke dingen te praten. Soms hebben volwassenen niet helemaal door wat voor effect het hebben van een nieuwe relatie op hun kind(eren) heeft. Ik denk dat je, voordat je met hem gaat praten, wel eerst je eigen gedachtes goed moet ordenen. Zo weet je ook gelijk wat je nou zélf eigenlijk echt vindt. Wanneer je dat weet, kun je het hem vertellen en kunnen jullie het samen vast oplossen.

Hoop dat het goed komt,
Groeten, Liz

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Bedankt voor je bericht! Goed dat je hier om advies komt vragen, want het is niet niks om dit te weten te komen over je vader :(. Ik ben het eens met Isabel dat het misschien wel het beste is om dit met je vader te bespreken en er niet zelf mee rond blijft lopen. Ik kan me namelijk ook voorstellen dat je vol met vragen zit en daar weet alleen je vader een antwoord op. En inderdaad, doe dit vooral op de manier zoals jij die het fijnste vindt. Veel succes meisje, als je nog meer advies… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Lieve Anoniem, Wat lijkt mij dat vervelend om zo’n berichtje te zien op de telefoon van je vader en dat je hebt gezien dat hij vaker contact met haar heeft. Ik snap dat jij hierover vragen hebt en het beste is het dan ook dat je het met je vader bespreekt. Niet dat je er zelf mee rond blijft lopen. Als het voor jou het beste werkt om dit met je vader te bespreken via de telefoon, dan is dat hartstikke goed. Misschien vind je het toch lastig om het via de telefoon te bespreken, dat kan je het ook… Lees verder »