() in

Een slecht gevoel

Hallo iedereen.

Mijn ouders zijn op mijn twaalfde gescheiden en alles verliep eigenlijk wel prima. Mijn moeder woont nu in Friesland en mijn vader in Twente. Door de jaren heen heb ik een erg zware depressie gekregen.
Hier heb ik op mijn 15e hulp voor gekregen, nadat ik van huis ben weggelopen. Toen ben ik ook van mijn vader naar mijn moeder toe verhuisd en mijn broer woont nog steeds bij mijn vader.

Ik merk dat ik de laatste tijd veel vaker ruzie krijg met mijn moeder en ze reageert alleen nog maar heel ongeïnteresseerd op mij en op dingen die ik leuk vind, terwijl ze juist wel weer ontzettend enthousiast reageert op mijn stiefvader. Hierdoor krijg ik vaak ook een slecht gevoel en daar komen denk ik ook ruzies uit voort.

Ik ben ook ontzettend boos op mijn moeder omdat mijn broer, door haar, eigenlijk niet meer hier wil komen en ik hem dus nauwelijks nog zie (alleen wanneer ik naar mijn vader ga.) Dit komt voornamelijk door mijn moeder en hoe zij op hem reageert. Volgens mij doet ze gewoon alsof ze het niet weet, maar ze weet het wel degelijk.

Ik weet eigenlijk niet goed wat ik moet doen… Deels wil ik weer terug naar mijn vader toe verhuizen, maar ik zit hier met mijn opleiding.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments