Skip to content
tim (14 jaar) in

Een lastige vraag

mijn ouders zijn begin dit jaar gaan scheiden en ze hebben mij de keuze gegeven bij wie ik het vaakst wil wonen en ik vond dit een lastige vraag misschien dat jullie hier iets mee kunnen

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ShaniaDieuwertjeLiz Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Shania

Ik heb in deze situatie voor mijn moeder gekozen omdat mijn school en vrienden daar in de beurt zijn dus ben ik eens in de 2 weken een weekend bij mijn vader. Misschien ook zo iets voor jouw?

Dieuwertje

Hoi Tim! Wat fijn dat je deze vraag hier hebt gesteld. Toen mijn ouders gingen scheiden mochten mijn broers en ik kiezen of we vaker bij mijn vader of moeder wilden zijn, of juist even vaak bij allebei! Wij kozen voor allebei, en dus waren we de ene week bij mijn vader en de andere bij mijn moeder. Ik vond dit zelf heel fijn, omdat ik anders echt niet kon kiezen. Ik weet natuurlijk niet precies hoe je ouders het willen verdelen, maar misschien kun je ze vertellen dat je het erg lastig vind om te kiezen en of het… Lees verder »

Liz

Hoi Tim, Wat goed en knap dat je deze vraag op het forum stelt! Toen mijn ouders uit elkaar gingen, moest ik ook kiezen bij welke ouder ik was en wanneer. Samen met mijn broertje moesten wij opeens gaan kiezen, wat we erg lastig vonden. Wat ons toen heel erg heeft geholpen, is dat we aan onze ouders hebben gevraagd of ze ons misschien wat opties kunnen geven waar we dan uit konden kiezen. Op die manier hadden we een beetje hulp, maar konden we alsnog kiezen waar we ons het beste bij voelden! Ik hoop dat je iets aan… Lees verder »