Soraya (14 jaar) in

Een hele lastige situatie

Hoii Ik ben Soraya en ik zit in een hele lastige situatie (sorry voor de spelling trouwens) ik heb gescheiden ouders die niet zo goed met elkaar om kunnen gaan..En wat er nu dus speelt is dus moeilijker daar door ,Ik wil bij mijn vader gaan wonen!!mijn moeder is het daar dus helemaal NIET mee eens ,want zij gaat voor het geld omdat ze een beetje geld problemen heeft(moeilijk om te zeggen maar ze steelt soms geld van mij en ik heb het door).ik ga na de zomervakantie naar de middelbare school en wil goeie cijfers gaan halen en het helpt niet echt als mijn moeder me niet loslaat ,ruzie maakt,me te veel dingen laat doen enzovoort.ik ben de laatste tijd ook best wel gestrest en kan me niet concentreren ,wat erg belangerijk is want de IEP toets en de musical komen dr aan .ik tril heel erg en slaap slecht .ik zit echt met dit probleem ,heeft iemand advies? ~groetjes Soraya

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
1 jaar geleden

Hey Soraya, ik snap helemaal je situatie!! Ik zit er zelf ook midden in. Ik weet ook dat het lastig is om met je moeder/vader te praten. Maar als je met ze praat hou dan wel respect en vraag ze ook om voor jou respect te houden. Als het goed is willen je ouders het beste voor je en maak ze dat ook duidelijk. Ook snap ik dat je goeie cijfers wil halen op de middelbare. (ik zit zelf in klas 1). En ik weet ook dat als je een onvoldoende hebt dat je dan NOG MEER stress en misschien… Lees verder »

Sandra
1 jaar geleden

Hoihoi Soraya, Dankjewel voor jouw berichtje op ons forum, fijn dat je dit met ons wilt delen! Zoals je zegt klinkt het inderdaad als een lastige situatie, die helemaal niet leuk is voor jou. Zelf heb ik op een gegeven moment ook de keuze gemaakt om bij mijn vader te wonen en mijn moeder vond dat ook helemaal niet leuk. Ik heb er daarom ook heel lang over gedaan om die keuze te maken. Mijn moeder kreeg ook alimentatie van mijn vader en zou dit inderdaad ook kwijtraken wanneer ik naar mijn vader zou verhuizen. Als kind van gescheiden ouders,… Lees verder »

Simone
1 jaar geleden

Lieve Soraya, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat jij je verhaal hier wilt delen! Jeetje zeg wat een lastige situatie waar je inzit. Ik snap heel goed dat jij je druk maakt om deze problemen. Is er iemand in jouw omgeving waarmee je hierover kan praten? Iemand die je vertrouwt en je kan helpen? Ik had bijvoorbeeld vroeger een hele lieve mentor op school en als ik dan ergens mee zat luisterde zij altijd naar mij en gaf me tips wat ik het beste kon doen of hielp zij mee om een oplossing te… Lees verder »

Romy
1 jaar geleden

Hoi soraya ik snap wel hoe je je voelt ik zou gewoon tegen je moeder zegen dat je het gewoon wil . En ik zou zegen dat je haar ook wel begrijpt groet ROMY