Lydia (12) in

Een grote schok

Hoi,
Ik heb vandaag van mijn ouders te horen gekregen dat ze gaan scheiden. Het was mijn vaders idee vertelde hij. Ik zag het al een paar jaar geleden aankomen. Maar het was toch wel een grote schok. Ik vroeg me af of iemand met mij zijn verhaal zou willen delen.
-Lydia, 12 jaar

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ponylover
25 dagen geleden

wat vervelend voor je,Lydia.ik begrijp hoe je je voelt. ik was één en een half toen mijn ouders scheiden,ik leef met je mee

Sangita
26 dagen geleden

Hallo lieve Lydia! Wat vervelend om te lezen dat je te horen hebt gekregen dat je ouders gaan scheiden. Hoe voel jij je nu, buiten de schok om? Ik weet nog heel goed het moment dat mijn ouders besloten om uit elkaar te gaan. Ze hebben eerst een week apart gewoond om uiteindelijk het besluit te maken om te gaan scheiden. Toen ze apart woonde wist ik natuurlijk al dat het fout zat. Ik kan mij heel erg vinden in het feit dat je het zag aankomen. Ik kreeg dit gevoel heel erg tijdens onze laatste vakantie. Ze leken totaal… Lees verder »

Anique
26 dagen geleden

Lieve Lydia, Dankjewel voor je berichtje! Super goed dat je het forum hebt gevonden en dit met ons wil delen 🙂 Wat vervelend om te horen dat je ouders gaan scheiden. Ondanks dat je het een paar jaar geleden aan zag komen, is het helemaal niet gek dat het alsnog als een schok voelt. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 9 was en voor mij kwam het eigenlijk best wel onverwachts. Dat vond ik erg lastig, ik wist namelijk niet goed wat ik moest voelen en denken, zeker omdat ik niet wist wat me te wachten stond. Heb jij dat… Lees verder »