Skip to content
Tijn (8 jaar) in

Een andere vriend of vriendin

hoe gaat het als je ouders een andere vriend of vriendin krijgen?

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
TijnCharlotteVivianKimberlyPleun Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Tijn

dank je wel voor je reactie. maar ik woon nu nog bij papa en mama. en mijn vader is een nieuw huis aan het zoeken. het is de bedoeling dat ik bij papa en mama ga wonen. en dat lijkt mij een heel goed plan.liefs Tijn.

Charlotte

Hoi Tijn, Wat fijn dat je hier je vraag komt stellen. Bij iedere ouders is het anders. Zelf had mijn moeder al gelijk een nieuwe vriend toen ze bij mijn vader weg ging. Deze vriend was niet zo’n lieve man, en was heel erg boos op mijn vader, dus toen mijn moeder ons wilde voorstellen en vertelde dat ze samen gingen wonen ben ik heel erg verdrietig en boos geworden. Maar toen ik mijn eigen vriend leerde kennen en er achter kwam dat hij ook kinderen heeft, hebben we juist heel erg gewacht met het introduceren van mij aan zijn… Lees verder »

Vivian

Lieve Tijn, Dank je wel voor jouw bericht, fijn dat je ons forum hebt gevonden! Zoals Kimberly en Pleun al hebben aangegeven is het verschillend voor iedereen. Bij mij kregen beide ouders heel kort na elkaar (maar wel lang na de scheiding) een nieuwe vriend/vriendin. Mijn moeder vertelde over haar eerste ontmoeting met hem en hoe ze het vond. Ze vertelde ook over hem als persoon en toen ze wist dat het een serieuze relatie was, heeft ze met mij gepland dat hij een keer kwam eten. Ik mocht een vriendin uitnodigen zodat het iets minder spannend zou zijn. Hij… Lees verder »

Kimberly

Hoi Tijn, Dat is een goede vraag! Ik denk dat dat bij iedereen beetje anders gaat. Bij mij was het zo dat mijn vader eerst aan ons vertelde dat hij een nieuwe vriendin had. Vervolgens vroeg hij of wij haar wilde ontmoeten. Nou wij waren wel benieuwd! Dus toen hebben we een afspraak gemaakt dat ze bij ons zou blijven eten. Op de dag zelf heb ik toen samen met mijn vader eten gekookt voor zijn nieuwe vriendin. We zijn toen eerst een stukje gaan wandelen en daarna zijn we gaan eten. Het was heel spannend om haar te ontmoeten!… Lees verder »

Pleun

Hoi Tijn, Wat goed dat je deze vraag stelt! Hoe zou jij willen dat het gaat? Bij mij kreeg mijn vader een nieuwe vriendin. Dit vond ik in het begin stiekem best gek. Hij vertelde over haar en daarna kwam ze een keertje bij ons thuis spelletjes spelen. Vanaf toen kwam ze steeds vaker bij ons thuis. In het begin vond ik het vervelend dat ik niet meer alleen met papa was. Dit heb ik toen tegen hem gezegd en vanaf toen ben ik en alleen met papa leuke dingen gaan doen en met papa en zijn vriendin samen! Dit… Lees verder »