Anoniem (11 jaar) in

Durf het niet te zeggen

Ik wil graag meer bij mn moeder wonen maar ik durf het NIET te zeggen tegen mn vader 😪😪 heeft iemand nog advies hiervoor

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kayleeSamanthasimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
kaylee

lieve anoniem, wat fijn dat je ons om advies vraagt. wat vervelend om te lezen dat je het niet aan je vader durft te vragen. ik kan je hier wel in vinden, ik vond dit zelf vroeger ook echt heel erg spannend en eng, maar als ik het wilde moest ik het toch echt zelf vragen omdat mijn moeder dat niet voor mij kon doen. misschien zou je het er met je moeder over kunnen hebben, dat je het echt heel spannend vindt en liever hebt dat zij het verteld of dat jullie het samen aangeven bij je vader. misschien… Lees verder »

Samantha
Samantha

Lieve anoniem, Wat goed dat je je vraag hier op het forum stelt zeg! Ik kan me heel goed voorstellen dat je het lastig vindt om zoiets met je vader te bespreken. Weet je wat ik altijd deed als ik iets moeilijk vond om te bespreken? Ik schreef dan altijd een brief. Dan was het nog steeds wel eng, maar net iets minder. Ik had dan rustig de tijd om na te denken over wat ik precies op wilde schrijven. Vaak schreef ik dan ook al in de brief dat ik het stiekem wel eng vond om die brief te… Lees verder »

simone
simone

Lieve anoniem, Bedankt voor het delen van jouw vraag hier op het forum. Wat lijkt me dat lastig dat je iets niet durft te zeggen. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik soms ook liever bij mijn moeder dan bij mijn vader. Ik vond dit dan ook altijd heel moeilijk om te zeggen omdat ik bang was dat mijn vader verdrietig zou worden. Ik besprak het dan ook altijd eerst met iemand in mijn omgeving waar ik goed mee kon praten, zoals met mijn oma of tante. Zij konden mij dan altijd helpen over hoe ik het tegen papa kon… Lees verder »