onzeker meisje (11 jaar) in

Durf het niet te vertellen

Hey,
Mijn ouders zijn net gescheiden. En mijn vader woont ergens anders. Ik ben best verdrietig alleen ik durf dit niet tegen hen te vertellen. Mijn zus van 17 doet dit wel en staat erg aan mijn vaders kant. Mijn moeder heeft een nieuwe vriend. K heb m al gezien ik vind hem maar niks. Maar ja als zei er gelukkig mee is. Heeft iemand tips om dit tegen mijn ouders te vertellen? Ik kan me op school ook niet echt meer concentreren. helppp!
groetjezzzzz

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa
Rosa
8 jaren geleden

Hallo! Wat goed dat je een bericht heb achter gelaten op het forum. Knap hoor! Ik snap heel goed dat je verdrietig bent. Een scheiding is heel rot. Bij een scheiding zijn er altijd ook veel veranderingen. Aan nieuwe partners moet je altijd erg wennen. Wat je zelf eigenlijk al zegt, het zal heel goed zijn om te vertellen aan je ouders dat je veel verdriet hebt. Misschien kan je zus hierbij helpen, grote zussen heb vaak goede ideeën. Of misschien kan je een brief schrijven naar je ouders, dat is soms wat makkelijk dan praten. Ik wens je veel… Lees verder »

pim
pim
8 jaren geleden

Beste jonge vrouw, Wat is het ook lastig he , een scheiding en al die nieuwe mensen die daar bij komen kijken. Als eerst wil ik zeggen dat het heel normaal is dat je je nieuwe ” stiefvader ” niet leuk vind. Het is altijd even wennen in het begin , maar 9 van de 10 keer komt het later altijd wel goed, en zul je je er prima bij voelen. Ik weet 100 procent zeker dat je ouders het heel fijn zullen vinden, als jij je kan uiten naar hun toe. Wat ik zou doen is bedenken en misschien… Lees verder »