Alyssa (24 jaar) in

Dit wil ik

Mijn vader is 14 jaar geleden weggegaan bij ons voor een andere vrouw. Hoewel moeilijk heb ik dit altijd geaccepteerd. Ik gun mijn vader zijn geluk. Hun relatie gaat al jaren aan en uit. Na de laatste keer heb ik gezegd er klaar mee te zijn. Ze zijn inmiddels weer samen. Ik gun het ze, maar ik heb weinig met haar. Ik kan wel prima met haar in een ruimte zijn. Ik woon inmiddels op mezelf. Mijn vader wil soms langskomen, met haar. Ik heb gezegd dat hij altijd mag komen maar dan liever zonder haar. Het is mijn huis en ik heb haar daar liever niet. Op elke andere plek, geen probleem maar mijn huis is mijn plekje. Vaders heeft er begrip voor en accepteert dit. Zij is echt hysterisch, wil geen contact meer met mij en negeert mij nu bijna compleet. Ze zeurt ook vaak tegen mijn vader hierover. Hoe erg ik wel niet ben! Ben ik echt zo erg? Een vriendin gaf aan dat ik inderdaad niet zo best overkom zo. Ik vind het vervelend voor mijn vader maar dit is wat ik wil.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste Alyssa, Bedankt voor jouw berichtje op het forum. Zo te lezen is het een moeilijke situatie waar jij mee zit. Het is moeilijk om nauwkeurig aan te kunnen geven aan de vriendin van jouw vader waarom jij haar liever niet in jouw huis hebt. Ik vind jouw situatie heel begrijpelijk. Ik heb ook een aantal mensen waarvan ik dat liever niet zou willen hebben. Ik zou, mij verplaatsende in jouw situatie, tegen de vriendin van mijn vader zeggen waarom ik liever niet heb dat zij in mijn huis langskomt. Ik denk dat er zeker begrip voor zal zijn als… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Hoi Alyssa, Het klinkt voor mij niet alsof je heel raar bezig bent. Misschien dat het voor anderen zo overkomt, maar ja, het gaat niet om hen of wel. Als jij haar liever niet na al dat gedoe in jouw huis wilt hebben heb jij daar alle recht toe, en dat kan ik best begrijpen. Dat zij er zo moeilijk over doet is misschien doordat ze zich afgewezen voelt? Stiefouders (of in jouw geval niet helemaal stief, maar je snapt wat ik bedoel) hebben dat soms weleens, dat ze zich ondergewaardeerd of afgewezen voelen als jij ze niet behandeld als… Lees verder »