Mare (11 jaar) in

Dit voelt vervelend

Ik ben normaal gesproken altijd op de woensdag en om het weekend bij mijn vader maar door de Corona deden we een keer iets langer. Nu wil mijn vader dat elke week. Mijn zus en ik hebben vanaf vandaag toetsweek en wouden daarom de gewone regeling terug en hij deed daar heel chagarijnig en boos over. Dat voelde heel vervelend.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Carmen
Carmen
1 maand geleden

Hi lieve mare, Wat fijn dat je de weg naar het forum hebt gevonden en je verhaal wilt delen! Ik lees dat je het vervelend vind dat de regeling aan word gepast en dat jij samen met je zus de communicatie tussen je ouders moet regelen. Ik kan me voorstellen dat dat erg vervelend is! Heb je het hier ook al samen met je zus over gehad en eventueel het samen met haar tegen je vader vertellen? Ik vond het ook altijd erg vervelend als de regeling aan werd gepast. En vooral vervelend als mijn ouders dingen via ons regelde.… Lees verder »

Mare
Mare
1 maand geleden

Hoi Leonora. Wat fijn dat u/je gereageerd heeft. Ik zou er graag over praten met mijn vader maar dat is moeilijk. Ook hij vindt dat moeilijk. Mijn moeder had vroeger een groepsapp met hem maar ze is eruit gestapt want als het niet ging zoals hij wou kreeg ze weer shit over haar heen. Hij kan nooit iets toegeven. Hij moet altijd alles ontkrachten. Als ik zeg dat het aan school ligt en niet aan hem dat zegt hij dat ik de toetsen ook daar wel zou kunnen maken. Als ik daarop zeg dat ik het liever bij mama wil… Lees verder »

Mare
Mare
1 maand geleden

Hoi Leonora. Wat fijn dat u gereageerd heeft. Ik heb al tegen mijn vader gezegd dat het met school te maken had maar dan zegt hij dat het ook wel bij hem kan. Als ik dan zeg dat ik het liever bij mama maak zegt hij weer dat ik liever bij mama ben. Dat is niet de reden. Hij geeft nooit iets toe zegmaar. Hij moet altijd alles ontkrachten: “ja maar, ja maar”. Hij blijft ook maar volhouden. Je kunt er niet echt over praten met hem. Dat vindt hij zelf ook lastig. Mijn moeder had vroeger een groepsapp met… Lees verder »

Leonora
Leonora
1 maand geleden

Lieve Mare, Wat goed dat je je gevoelens op het forum durft te uiten. Ik kan me voorstellen dat het voor jou een lastige situatie is. Heb je geprobeerd te praten erover met je vader, op een rustiger moment? Misschien kan je hem vragen waarom hij het vervelend vindt dat jullie de regeling terug willen draaien. Als dat met school te maken heeft en niets met je vader persoonlijk, dan kan je hem dat zeggen. Dat stelt hem misschien wel gerust! Het is lastig met gescheiden ouders te puzzelen over hoe lang je bij wie verblijft, dat herken ik heel… Lees verder »