Diploma uitreiking

Mijn ouders zijn alle bijna 5 jaar uit elkaar en heb er vrede mee. Ze bebben gelukkig nooit ruzie gehad ofzo maar ze zijn nou niet echt bepaald vrienden ofzo. Maar nou ik heb ik volgende week mijn diploma uitreiking en ik wil heel graag dat mijn beide ouders er bij zijn is het raar om dat van ze te vragen??

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SandraKayleeAmélieFeliciaAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne
Advies van jongeren
Anne

Hallo, Wat fijn om te horen dat ze geen ruzie hebben. Ik snap dat je beide ouders erbij wilt hebben, vooral als je met beide nog goed contact hebt is dat natuurlijk heel vanzelfsprekend dat je dit wilt. Ik persoonlijk vind het dan ook niet gek om dit aan je ouders voor te stellen, ik denk dat ze het wel voor je willen doen, Aangezien zij ook geen heftige ruzies hebben, zullen ze dan waarschijnlijk ook even een paar uur volhouden, ook al is het maar omdat jij het wilt. Ik zou het dus gewoon vragen als ik jou was,… Lees verder »

Leeftijd
23
Felicia
Advies van jongeren
Felicia

Hay anoniem, goed dat je een berichtje plaatst op het forum! Ik snap dat je met vragen zit van hoe en wat. Ik heb mijn diploma uitreiking gisteren gehad maar was alleen mijn vader aanwezig met zijn vrouw. Ik had ook graag gewild dat mijn moeder erbij zou zijn maar het zij zo. Verder kan ik heel goed begrijpen dat je graag zou willen dat allebei je ouders op jou diploma uitreiking komen. En natuurlijk kan je dat vragen, ik raad het je heel erg aan! Een diploma uitreiking is een bijzonder moment die je met allebei je ouders wilt… Lees verder »

Amélie
Advies van jongeren
Amélie

Beste anoniem, Allereerst gefeliciteerd met je diploma! Ik zelf ben ook geslaagd en heb afgelopen week mijn ouders beiden gevraagd naar de examenuitreiking. Dit was de eerste keer dat ze elkaar zagen na een rechtzaak dus ik was ook nogal gespannen, maar het is allemaal goed gegaan. Ik wist ook wel dat ze geen ruzie zouden gaan maken maar ik voelde wel wat ongemak. Toch ben ik blij dat ze er allebei waren, want dit is toch wel een belangrijk moment in mijn leven. Ik vind het dus helemaal niet raar als je ze beiden uitnodigd, dat vind ik juist… Lees verder »

Leeftijd
18
Kaylee
Advies van jongeren
Kaylee

Lieve anoniem, fijn dat je jouw vraag met ons deelt! Toevallig had ik precies hetzelfde 2 weken geleden. Ik had ook mijn diploma uitreiking, en om het nog leuker te maken heb ik dan mijn ouders en ik noem het zelf nog een bonus papa die erbij kwam kijken. Ik snap wat je bedoelt met “raar” mijn ouders spreken elkaar ook gewoon niet in het echt en als ze elkaar spreken dan is het erg kortaf en ongemakkelijk. Nu is het in mijn mening zo dat je dit tuurlijk van ze mag vragen, het is juist voor hun ook erg… Lees verder »

Leeftijd
18
Sandra
Advies van jongeren
Sandra

Hoihoi Anoniem, Bedankt voor jouw berichtje op het forum. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Zoals je schrijft vind je het moeilijk om je beide ouders voor de uitreiking te vragen. Ik heb dit ook meegemaakt. In mijn geval heb ik de keuze wel gewoon bij hun gelegd. Ik heb ze allebei uitgenodigd en zij konden toen zelf besluiten of zij allebei kwamen of niet. Mijn ouders zijn ook nooit de beste vrienden geweest na de scheiding, maar ze zijn wel allebei gekomen. Deze dag draaide immers om mij en ze wilden dit allebei niet missen! Als je ze… Lees verder »

Leeftijd
22