Danayla (13 jaar) in

Diep van binnen

Mijn moeder en vader zijn al uitelkaat sinds ik drie ben. voor dat ik vier was had me moeder al een nieuwe vriend. ik mac hem heel erg maar hij speelt te veel me vader en daarom haat ik hem soms. me moeder en stiefvader hebben nu een kind samen. me zusje is nu 2 jaar en hij behandeld ons allebei het zelfde. mijn vader heeft ook een vriendin en die hebben ook samen een kind. mijn broertje is ook 2 jaar. ik heb bij me vader ook nog een stiefbroertje van 10 jaar oud. en als k som naar me vader kijk en me stiefvader doet het pijn omdat mijn stiefvader mij meer geeft en voor me doet dan me eigen vader. buiten dat willen mijn moeder en stiefvader verhuizen. om alles makelijk te maken en omdat ze 10 jaar samen zijn gaan ze TROUWEN bij het stadhuis. ik vind het niet leuk maar mijn moeder en zusje zijn gelukkig dus ik doe alsof ik het ook ben maar diep van binnen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
1 jaar geleden

Hoi Danayla, ik herken je situatie wel een beetje. Mijn ouders zijn ook vroeg gescheiden en sindsdien heeft mijn vader meerdere vriendinnen gehad (maar mijn moeder niet). Op een gegeven moment had hij een vriendin die al 2 kinderen had, dus toen had ik ineens een boel nieuwe mensen om me heen! Wat bedoel je precies als je zegt dat je stiefvader “te veel je vader speelt”? Ik weet nog dat ik die ene vriendin van mijn vader echt niet chill vond als ze me een beetje commandeerde om in huis allerlei klusjes te doen. Hoe zit dat bij jou,… Lees verder »

Amélie
Amélie
1 jaar geleden

Lieve Danalya, Wat goed dat je hierheen komt met je verhaal! Ik lees dat je het goed kan vinden met je stiefvader en dat hij soms iets te veel je vader wil zijn. Ik snap heel goed dat het pijnlijk is dat je soms het gevoel hebt fat hij je meer geeft dan je eigen vader. Heb je dit al eens met iemand besproken? Je zou bijvoorbeeld met je stiefvader en je moeder een gesprek kunnen hebben over bepaalde dingen die jij niet zo fijn vindt. Als niemand weet hoe jij je voelt kan ook niemand je helpen! Ik heb… Lees verder »

Sanne
1 jaar geleden

Hoi Danayla, Wat goed dat je dit forum hebt gevonden om je verhaal te plaatsen! Ik kan me voorstellen dat je op dit moment in een lastige situatie zit. Ondanks dat je ouders al uit elkaar zijn sinds je drie bent, kan ik me heel goed voorstellen dat je er nog moeite mee hebt dat je ouders allebei een andere relatie hebben. Toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg moest ik daar ook heel erg aan wennen en duurde het heel lang voordat ik zijn vriendin accepteerde bij mij thuis. Wel lijkt het me fijn dat je je stiefvader heel… Lees verder »