Denk er telkens aan

het is niet leuk om gescheiden ouders te hebben. Ik denk er telkens aan treug de dag dat het gebeurde. Ik was 6 en had het moeilijk. Als ik een gezin zie denk ik aan vroeger. Dat leuke met allebei je ouders. Ik hou van ze. Eerdaags ga ik verhuizen dat wil ik niet. Vanaf hier is dat 45 min rijden. Op school word ik ook erg onzeker erdoor. Dat is echt niet fijn. Ik zou treug in de tijd willen gaan maar dat kan niet. Hebben jullie tips?

Groetjes Sophie

 

 

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
sophieSelenaMayNadine Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nadine
Advies van jongeren
Nadine

Hoi Sophie, bedankt voor je berichtje op ons forum. Wat een moeilijke situatie waar je in zit! Maar knap dat je erover wilt vertellen aan ons. Een scheiding van je ouders is nooit leuk, of je nu jong bent (6 jaar zoals jij) of wat ouder. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik al wat ouder, maar dan nog was het echt helemaal niet leuk. Het brengt je heel veel verdriet en ik dacht net als jij vooral terug aan hoe het vroeger was. Helaas is dat er niet meer.. En dat vond ik heel moeilijk om te snappen. Je… Lees verder »

Leeftijd
25
May
Advies van jongeren
May

Hoi Sophie, mijn ouders zijn al 3 jaar gescheiden toen ze gingen scheiden was ik 10. Met mijn vader ging ik verhuizen naar mijn oma dat vond ik wel gezellig maar het huis waar ik met m’n moeder nog in woonde moest verkocht worden dat vond ik ook niet leuk want ja ik was daar geboren en het is een vertrouwde plek uiteindelijk zijn we in een super leuk flatje terecht gekomen en wil ik niet meer terug naar dat andere huis. met mijn vader ben ik pas verhuist en zijn we ook in een super leuk appartement terecht gekomen.… Lees verder »

Leeftijd
13
Selena
Advies van jongeren
Selena

Lieve Sophie, Wat vervelend dat je zo verdrietig terug kijkt op die tijd maar wat fijn dat je zulke fijne herinneringen hebt aan de tijd toen je papa en mama nog samen waren. Het is heel lastig maar dit heet echt leren accepteren. Dit gaat niet zomaar zonder slag of stoot en zal echt niet van de een op de andere dag over zijn. Het is wel belangrijk dat je in gaat zien dat als je het eenmaal accepteert, het een stuk gemakkelijker gaat worden in de toekomst. Je ouders zijn een stel geweest en jullie hebben vast leuke dingen… Lees verder »

Leeftijd
17
sophie
Advies van jongeren
sophie

Heel erg bedankt allemaal