Mutya (11 jaar) in

De vriendin van mijn vader

de vriendin van mijn vader is echt niet lief ik en mijn zus hebben zelfs al twee keer ruzie gehad met en ze bepaalt altijd wat we gaan doen. en ik schaam me ook altijd voor haar want haar kleren zijn super bloot.
weten jullie wat ik tegen mijn vader en haar moet zeggen dat ze niet mee komt en dat ik geen ruzie krijg?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Lisaluna Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lisa

Lieve Mutya, Wat vervelend om te horen dat je het niet goed kunt vinden met je stiefmoeder. Ook is het vervelend dat jij en je zus daardoor al twee keer ruzie hebben gehad. Ook lees ik in jou berichtje dat je de vriendin van je vader altijd bepaald wat jullie gaan doen en dat zei zich nogal bloot kleed, waardoor jij je voor haar schaamt. Ik vind dit vervelend om te horen. Heb je dit al een keer aangegeven bij je vader? Misschien kunnen jullie er samen met je zus nog een keer over praten? Ik zat met hetzelfde probleem.… Lees verder »

luna

Hoi lieve Mutya, Bedankt voor jouw berichtje op het forum! Vervelend om te horen dat het tussen jou en je stiefmoeder niet zo lekker loopt en dat je daardoor ruzie had met je zus. Ik herken dit heel erg met mijn eigen stiefmoeder. Wij moesten toen nog heel erg aan elkaar wennen, misschien is dat bij jullie ook zo? Dat heeft bij mij en mijn stiefmoeder wel even geduurd. Nu gaat het iets makkelijker. Ik begrijp dat je je schaamt als iemand zich veel te bloot aandoet. Kun je er misschien over praten met je vader, als je dat durft?… Lees verder »