Sterre (13) in

De omgangsregeling is ruk

Hallo, ik ben Sterre en ik ben 13. Ik zit een beetje in een nare situatie, ik wil mijn vader niet meer zien door de dingen die gebeuren. Mijn zus had hetzelfde als ik nu, zij had dit gezegd en nu hebben hun slecht tot geen contact. Ik ben bang omdat hij heel erg manipulerend en heeft altijd het laatste woord, daardoor is praten erg moeilijk.. Daar voel ik me niet thuis en de omgangsregeling is gewoon puur ruk: ma, di bij m’n vader wo, do, vr moeder en weekend om en om. Ik wil week om week maar daar is voor mijn vader geen sprake van mogelijk.. Ik lig nachten wakker en kan nergens anders aan denken. Mijn moeder is voor hem de heks in zijn leven en alle leugens zegt hij tegen mij (ik heb hun berichten gelezen) dat mijn moeder vreemd is gegaan etz. etz. Ik ben einde raad en wil een normale jeugd. Heeft iemand tips? Laat ze graag achter.

Groet Sterre.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
20 dagen geleden

Hoi Sterre, Mijn ouders zijn gescheiden toen ik twaalf was. Mijn moeder ging bij mijn vader weg, wat hij heel moeilijk vond en waar hij heel veel verdriet van had. Daarom sprak hij ook niet altijd heel positief over haar, wat dan weer lastig was voor mij om naar te luisteren. Je houdt natuurlijk veel van je ouders en dan wil je niet dat er lelijke dingen gezegd worden over elkaar. Ik ben op mijn dertiende daarom op school naar een vertrouwenspersoon gegaan. Met die persoon kon ik rustig praten over wat er allemaal aan de hand was en kon… Lees verder »

Last edited 20 dagen geleden by Sara
olivier
21 dagen geleden

hoi sterre ik zit een beetje in die richting.ik wil me vader ook niet meer zien alleen hij blijft maar mailen naar me ik dacht dat ik hem overal geblokt op had behalve op de mail. zelf zij die ook tegen mij dat het mijn moeders schuld is en ik ben daar op in gegaan natuurlijk weet ik niet of jouw vader dat toelaat. zelf probeer ik niet teveel te luisteren en als hij daar over begint loop ik weg en hoe nieuwsgierig je ook bent lees de appjes niet dat deed ik ook en ik heb dr spijt van… Lees verder »

Last edited 21 dagen geleden by olivier