ryan (13) in

De band met mijn moeder wordt slechter

mijn band met mijn moeder word steeds slechter ik wil voor onze eigen bestwil bij me vader gaan wonen maar dat vind me vader niet goed

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
29 dagen geleden

Hi Ryan, Wat fijn dat je je weg naar het forum hebt gevonden! Dankjewel voor het stellen van je vraag. In je berichtje vertel je dat de band met je moeder elke dag slechter wordt en je daardoor graag bij je vader zou willen wonen. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit heel vervelend voor je is, weet je ook waardoor dit zou kunnen komen? Ik heb wel een beetje hetzelfde ervaren, maar niet dat ik daardoor bij mijn vader wou wonen. Ik zou je proberen om wat tips te geven vanuit mijn eigen ervaring! Misschien is het een… Lees verder »

Last edited 29 dagen geleden by Nicky
Sangita
29 dagen geleden

Hey Ryan, Wat vervelend om te lezen dat de band met je moeder steeds slechter wordt. Ik kan mij goed voorstellen hoe vervelend deze situatie nu is voor jou. Toen mijn ouders gingen scheiden was de band met mijn moeder ook steeds slechter aan het worden. Ik heb toen besloten, na vele gesprekken, dat ik bij mijn vader wilde wonen. Mijn ouders wilden heel graag een co-ouderschap waarin ik ging wisselen tussen mijn ouders. In de gesprekken met mijn ouders heb ik aangegeven hoe ik mij voelde er waarom ik bij mijn vader wilde wonen. Mede hierdoor gingen ze ermee… Lees verder »

Xamira
30 dagen geleden

Hi Ryan, wat goed dat je deze vraag hebt gesteld op het forum! Ik kan me heel goed voorstellen dat je worstelt met deze lastige situatie. Heb je dit al met je ouders besproken waarom je bij je vader wilt wonen? Misschien helpt het om met elkaar in gesprek te gaan zodat je ouders beter begrijpen hoe jij je voelt en misschien helpt het jou ook om de situatie beter te begrijpen. Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt als jij, maar ik heb sinds de scheiding van mijn ouders wel alleen bij mijn moeder gewoond. Ik wilde ook weleens bij… Lees verder »