De baas

Waarom zijn moeders altijd de baas over de kinderen? Waarom mogen we niet vaker naar papa?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RosaSamanthaEmmeline Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Emmeline
Advies van jongeren
Emmeline

Lieve Yash, Dankjewel voor het plaatsen van je berichtje! Ja, dat vraag ik me ook wel eens af. Sommige dingen wil ik het liefst helemaal zelf bepalen wanneer ík dat wil. Maar toch vinden mijn ouders dat niet altijd goed, omdat zij ook graag willen weten wanneer ik bijvoorbeeld wissel van huis. Of hoe lang ik bij mijn vader of moeder blijf. Als ik echt het gevoel heb dat mijn ouders (of alleen mijn vader of moeder) alles bepaalt, helpt mij het om dat tegen ze te zeggen. Ze begrijpen me dan vaak wel, en anders zeg ik het nog… Lees verder »

Leeftijd
16
Samantha
Advies van jongeren
Samantha

Lieve Yash, Goed dat je je vraag hier op het forum stelt! Dankjewel daarvoor. En ik kan me goed voorstellen dat je je dat afvraagt. Ik woonde vroeger bij mijn moeder en ging maar af en toe naar mijn vader. Mijn moeder bepaalde vaak dingen voor mij, zoals jij schrijft, zij was een beetje ‘de baas’. Ik denk dat het normaal is dat ouders dat voor ons doen, of dat de ouder bij wie we wonen dat voor ons doet. Maar dit betekent niet dat je niet mag zeggen wat jij zou willen. Als ik jou berichtje goed begrijp dan… Lees verder »

Leeftijd
24
Rosa
Advies van jongeren
Rosa

Hoi Yash! Ik had hier ook last van toen mijn ouders net waren gescheiden: ik was het meeste bij mijn moeder en daardoor leek het alsof zij bijna alles besloot voor mijn zus en mij. En dat terwijl ik er op een gegeven moment gek van werd en liever ook naar mijn vader toe wilde gaan. Ik heb dit toen, net zoals Emmeline voorstelt, gezegd tegen allebei mijn ouders en dat hielp wel een beetje. Het is super lastig als je het gevoel hebt dat alles voor jou wordt bepaald zonder dat je er zelf iets over te zeggen hebt!… Lees verder »

Leeftijd
22