Luna (12 jaar) in

Dagboek

Hoi allemaal,
Ik heb pas op het forum ook een vraag gesteld. Ik ben er toen achter gekomen dat veel van julllie briefen schrijven of een dagboek bij houden. Schrijfen jullie elke dag in jullie dagboek?!

Mvg Luna

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MarijkeDoloresSamanthaLisa Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Marijke
Marijke

Hey Luna, Super dat je ons weer weet te vinden om jou vraag te stellen! Ook ik hoor bij de groep die in een dagboek schrijf en ik vind het ontzettend fijn, mij helpt het heel erg! Ik schrijf niet dagelijks in mijn dagboek ik vergeet het of heb er de tijd niet voor omdat ik het te druk heb. In mijn dagboek schrijf ik moeilijke maar ook hele fijne gebeurtennissen. De reden dat ik in een dagboek schrijf zijn voor mij vooral; Ik kan mijn gedachte en gevoelens en in op schrijven die ik op dat moment heb. Zelf… Lees verder »

Dolores
Dolores

Hey lieve Luna, wat een goede vraag van je! Ik heb zeker een dagboek, ik vergeet er alleen vaak in te schrijven omdat ik het zo erg druk heb, maar ik vindt het wel ontzettend fijn en het is nog leuker om het later terug te lezen. Heb jij ook een dagboek? Als je van schrijven houdt is dat ontzettend fijn. Je kan lekker je gevoelens van je af schrijven en je dan veel beter voelen als je verdrietig bent of opgelucht als je iets graag kwijt wou. Ik kan in mijn eigen dagboek zien hoe ik me in die… Lees verder »

Samantha
Samantha

Lieve Luna, Wat fijn dat je ons forum weet te vinden en je vragen hier stelt. Ik ben inderdaad ook iemand die het fijn vindt om een dagboek bij te houden. Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe vaak iedereen erin schrijft. Ik denk dat dat best persoonlijk is. Sommige zullen er elke dag in schrijven, terwijl andere dit misschien maar eens per week doen. Ik deed het altijd wanneer het mij uitkwam. Vooral wanneer ik me wat minder fijn voelde, dan vond ik het fijn om te schrijven. Dat luchtte altijd heel erg op. Dus dat was… Lees verder »

Lisa
Lisa

Hoi lieve Luna, Wat fijn dat je ons al eerder hebt weten te vinden en wat goed dat je hier weer een vraag komt stellen! Om mijn hoofd leeg te maken of gedachtes eruit te kunnen gooien schrijf ik soms in mijn dagboek. Eigenlijk heb ik hier geen specifiek moment voor. Als ik het gevoel heb dat het fijn kan zijn om even mijn hoofd leeg te maken, dan pak ik mijn dagboek erbij en schrijf ik op wat ik kwijt wil. Dit kan één bladzijde zijn, twee, drie, soms ook maar 5 woorden… Mij hielp het heel erg om… Lees verder »